تجمع رانندگان تاکسی تلفنی علیه «اسنپ» و «تپسی» مقابل مجلس

گروهی از رانندگان تاکسی‌های تلفنی روز دوشنبه در اعتراض به فعالیت دو اپلیکیشن «اسنپ» و «تپسی» مقابل مجلس تجمع کرده‌اند.
 

برخی منابع خبری از جمله خبرگزاری فارس روز دوشنبه دوم اسفند گزارش کردند که معترضان در این تجمع فعالیت «اسنپ» و«تپسی» را «غیرقانونی» می‌دانند و خواستار رسیدگی به این موضوع شده‌اند.

 
بر پایه این گزارش‌ها، تجمع‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار رسیدگی به نحوه فعالیت «اسنپ» و«تپسی» از سوی مجلس و دولت شده‌اند.
 
این رانندگان معترض دست‌نوشته‌هایی با مضامین «دولت تدبیر و امید، به داد ما برسید» و «دولت تدبیر و امید، شما امید ما هستید» با خود حمل کرده‌اند.
 
یکی از این تجمع‌کنندگان به خبرگزاری ایرنا گفته است «ما رانندگان آژانس مدت‌هاست نسبت به فعالیت اسنپ و تپسی در سطح شهر اعتراض داریم٬ زیرا این شرکت‌ها کاملاً غیرقانونی هستند».
 
بر اساس گزارش‌ها، استفاده از تاکسی‌های اینترنتی در تهران افزایش چشمگیری یافته و به علت در دسترس بودن و خدمات و قیمت مناسب‌ آنها٬ کسب ‌و کار آژانس‌ها و تاکسی‌های عادی با مشکل روبه‌‌رو شده است.
 
با اینکه شرکت‌هایی که چنین خدماتی را ارائه می‌دهند ثبت قانونی شده‌اند٬ ولی اتحادیه مؤسسات توریستی و اتومبیل کرایه تهران، این سرویس‌ها را غیرقانونی می‌داند و خواستار آن است تا این سرویس‌ها زیر چتر این اتحادیه وارد شوند.
 
با همه گیر شدن تاکسی‌های اینترنتی در تهران ، تاکسی‌داران از وزیر ارتباطات هم خواسته‌اند مانع ادامه فعالیت تاکسی‌های اینترنتی شود که وزیر ارتباطات با غیر منطقی دانستن این خواسته گفته کسب و کارهای سنتی نمی‌توانند جلوی فناوری را بگیرند.
 
حسین مهری، رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی، روز دوشنبه ۲۵ بهمن اعلام کرده که تاکسی‌های اینترنتی اسنپ و تپسی «فاقد مجوز» جریمه خواهند شد.
 
ابوالفضل قناعتی یک عضو شورای شهر تهران هم امروز در گفت و گو با ایرنا از بررسی ادامه فعالیت اپلیکیشن «اسنپ» و «تپسی» در کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران خبر داده است.
 
آقای قناعتی گفته است که «مشخص نیست رانندگانی که از طریق این اپلیکیشن‌ها اقدام به جابه جایی مسافر می‌کنند، استعلام و تأییده تشخیص هویت را دریافت کرده‌اند یا خیر؟»
 
او اضافه کرده «اگر اطمینان پیدا کنیم این اپلیکیشن‌ها در کنار ضوابط و تعهدات٬ خدمات ارزان ارائه می‌دهند، باید در نحوه تصمیمات خود در شهر تهران بازنگری داشته باشیم».
 
اسنپ آبان ماه سال ۹۳ راه اندازی شد و این روز‌ها با بیش از دو سال سابقه کار، چند هزار راننده و چند صد هزار مسافر از اپلیکیشن این شرکت استفاده می‌کنند.
 
هم اسنپ و هم تپسی، دیگر سامانه هوشمند درخواست تاکسی، اپلیکشن‌هایی برای آیفون و گوشی‌های اندرویدی دارند و از این طریق ارتباط بین کاربران و رانندگان را برقرار می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
tamanomadamberizambeham - مانیل، فیلیپین
انصافا خوبه و به درد بخور من خودم کسی ام که سر صحبت با راننده باز بشه ادامه میدم . شاید بگم بیشترشون دارن پول قصد میدن و مجبورن . ی سری ها هم شغل دوم و بعد از کار اداری کار می کنن.. ی موقع ها مشکل فقط پیش میاد که ساعت ترافیک هیچ ماشینه به سادگی پیدا نمیشه . شاید اژانس اونجا گزینه دوم باشه که 2برابر پول این دو تا شرکت میشه .... خوب ولی دیگه دورانه لش بعد تریک تو اتاق شیشه ایی بغل صاب اژانس تم.م شده :-3
‌سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند