نشستی در موسسه هادسن؛ آمریکای دوران ترامپ با عربستان و دیگران علیه ایران متحد است

موسسه هادسن در شهر واشنگتن میزبان نشستی تحت عنوان «عربستان سعودی و کشورهای خلیج فارس، متحدان آمریکا در دولت جدید» بود. در این نشست «مایکل دوران» و «لی اسمیت» از موسسه هادسن ، «محمد آل یحیی» از شورای آتلانتیک و «علی شیهابی» از بنیاد عربیه حضور داشتند.
 

موضوع این نشست در موسسه هادسن پاسخ به این سوال بود که اکنون متحدان آمریکا در خاورمیانه باید چه انتظاری را در سر بپرورانند؟ موضعی محکم از سوی ابر قدرتی که رهبری آن نزدیک به هفت دهه خلیج فارس را رهنمون بود، چه خواهد بود؟ و آیا ادامه سیاستهای دولت قبلی که دوستان ایالات متحده را نامطمئن، و دشمنان آنرا جسور باقی گذاشت، ادامه خواهد یافت.

 
مایکل دوران عضو ارشد موسسه هادسن در این نشست گفت، مایک پمپئو رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، در حال تلاش برای تقویب رابطه آمریکا با ترکیه و عربستان سعودی است. در دولت بوش، شما شاهد گردش ۱۸۰ درجه ای سیاست آمریکا در قبال ایران و عربستان خواهید بود.
 
آقای دوران افزود، در دوران اوباما، او از چالش ایران پرهیز کرد تا بتواند توافق هسته ای را پیش ببرد. آقای اوباما در هشت سال گذشته سعی داشت قدرت ایران را در منطقه به رسمیت بشناسد اما دولت ترامپ چنین نخواهد کرد.
 
این عضو ارشد موسسه هادسن مدعی شد: ایران و حزب الله در حال تقویب و آموزش نیروهای شیعه حوثی در کمپ هایی در سوریه هستند.
دوران افزود: آنچه می دانیم این است که دولت ترامپ می خواهد از این شرایط توافق بیرون بیاید و دوباره درباره توافق مذاکره کند.
 
در مقابل، «محمد آل یحیی» از شورای آتلانتیک نیز در این نشست گفت بعید می داند دولت ترامپ از توافق هسته ای با ایران خارج شود.
 
در بخش دیگر این نشست، لی اسمیت دیگر عضو ارشد موسسه هادسن گفت دولت ترامپ بر عکس دولت اوباما، ضمن اخطار به ایران، با عربستان و کشورهای خلیج فارس درباره ایران مذاکره کرده است.
 
لی اسمیت افزود در سالهای اخیر سیاست دولت اوباما کاهش تنش با ایران بود.
 
علی شیهابی مدیر اجرایی بنیاد عربیه نیز در این نشست گفت ایران در سالهای اخیر کمک های نظامی زیادی به حوثیها در مقابل عربستان کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟