بسیج مجازی؛ '۱۸ هزار داوطلب داوطلبانه تخلفات اینترنتی گزارش می‌هند'

عبدالصمد خرم آبادی، معاون دادستان کل ایران از راه‌اندازی بسیج در فضای مجازی خبر داده است.
 

به گزارش روابط عمومی دادستانی کل ایران، آقای خرم آبادی گفته است: "حدود ۱۸ هزار نفر به صورت داوطلبانه، رصد سایت‌های متخلف را به دادستانی کل گزارش می‌کنند."

 
معاون دادستان کل ایران گزارش‌های "داوطلبانه" را از منابع اصلی برخورد کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با سایت های "متخلف" برشمرده است.
 
در سال‌های اخیر تعداد زیادی وب‌سایت به دستور مراجع قضایی فیلتر و از دسترس خارج شد‌ه‌اند.
 
حدود دو ماه پیش عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران گفته بود موج‌هایی که فضای مجازی ایجاد می‌کند ده‌ها برابر رسانه‌های مکتوب است. آقای دولت آبادی گفته است: "در ایران بیش از سی دستگاه در زمینه‌ فضای مجازی فعالیت دارند اما عملکرد آنها رضایت بخش نیست".
  در ایران بسیاری از مقام‌ها از رهبر ایران گرفته تا رییس‌جمهور و وزرای کابینه و نمایندگان مجلس کانال تلگرام٬ حساب توییتر یا اینستاگرام دارند و از طریق این شبکه‌ها اطلاع‌رسانی می‌کنند.
 
نزدیک به ۲۷۰ هزار نفر در توییتر، دفتر آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران را دنبال می‌کنند.
 
هر چند با گسترش فعالیت کاربران ایرانی در اینترنت اطلاع‌رسانی هم افزایش یافته اما به گفته مقام‌های دولتی و قضایی این فعالیت‌ها در "رصد" آنها قرار دارد.
 
حدود دو ماه پیش وزیر ارتباطات ایران، گفته بود که در جلسه شورای عالی فضای مجازی پیشنهاد شده "کسانی که دارای کانال‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی با تعداد اعضای قابل توجه هستند، باید احراز هویت شوند."
 
به گفته وزیر ارتباطات ایران، شواری عالی فضای مجازی تلاش می‌کند برای کانال‌هایی که بیش از پنج‌هزار نفر عضو دارند، مجوز صادر کند.
 
پیشتر هم مقامات عالی فضای مجازی گفته بودند کسانی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت رسانه‌ای دارند٬ باید به‌زودی برای دریافت مجوز اقدام کنند.
 
آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، در اسفند ماه سال ۱۳۹۰ خورشیدی دستور داد که یک شورای عالی فضای مجازی در ایران تشکیل شود.
 
این شورای که با هدف ساماندهی فعالیت‌های سایبری ایران تشکیل شده است٬ تلاش داشته تا به ویژه شبکه‌های اجتماعی را که در ایران کاربران زیادی دارد٬ تحت کنترل بگیرد.
 
این درحالی است که ارگانهای دیگری در ایران از جمله فرماندهی امنیت سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یا پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ایران ( فتا) فعالیت‌های اینترنتی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی را در این کشور تحت نظر دارند و هر از گاهی با برخی از سایت‌ها و کانال‌های فعال که به گفته آنها دارای "مصادیق" مجرمانه" هستند برخورد می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
newyork333 - نیویورک، ایالات متحده امریکا

دولت ایران با وجود ده‌ها هزار کارتن خواب، سالانه ملیاردها تومن هزینه جاسوسی می‌کنه. هزاران هزار جیره خور مزدور آدم فروش، زندگی‌ خصوصی مردم رو رصد می‌کنن . با افتخار میگن که ۱۸۰ هزار کانال تلگرام رو چک کردیم. و مردم ما میان این همه سرویس موجود در دنیا ،همونی رو که توسط دولت ایران. خریداری شده استفاده می‌کنن!!. از ماست که بر ماست!
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۲
۶۸
Azadi199 - پاریس، فرانسه

چه کار شرم آوری، نوکری نظام به قیمت فروش شرافت و کرامت انسانی‌....
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶
۴۴
kiyanzx1 - استکهلم، سوئد
بجایه اینکه هیجده هزار نفر ( بیکار عاطلل و باطلل) کمک به هزاران درد مردم برسند ، اجیرشون کردند که سرک بکشید که کى چیکار میکنه در اینترنت !! مثل : لولیتا !! خاک بر سرتون کنند که ادم بشو نیستید !
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۶
۵۰
آتیشپاره - گنت، بلژیک
به به همپالگی های تفکر اسـ... ،باور تحمیق و جیجی ۵۰ ،یعنی آغا اینقدر مزدور مجانی داره وما انتظار داریم کشور پیشرفت کنه. :o
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۶
۷۵
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
[::Azadi199 - پاریس، فرانسه::]. نخیر؛ کار عار نیست. همه که نمیتونن مهندس؛ معمار؛ بنا؛ دکتر؛ نونوا؛ آشپز؛ مکانیک؛ خیاط یا قصاب بشن. بالاخره هر کسی باید بتونه یه طوری اموراتش رو بگذرونه.
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۸
۴۷
Cocoo - تورنتو، کانادا
مدرک مستند هست که بن لادن گفته خود ارضائی هم میتونین بکنین اگه ۲۴ ساعت پای کامپیوتر هستید و از زن و دختر دورید. برای گزارش تخلفات اینترنتی یک دست کافی‌ است.
‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۶
۱۰۷
منوچهری - کرمان، ایران
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. من که نفهمیدم, شما کدام سمتی هستی؟ هر طرفی که هستی, خدا خفت نکنه که از صبح تا شب ما رو میخندونی. :)
‌پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.