گیاهی برای ترک آسان سیگار

مصرف سیگار برای سلامتی مضر است. اعتیاد به نیکوتین به قدری شدید است که ترک آن نیازمند اراده‌ای پولادین است. زمانی که نیکوتین به بدن فرد سیگاری نرسد، حس اضطراب وی را فرا خواهد گرفت. اما گیاهی وجود دارد که می‌تواند این نیاز را برطرف کند.
 

به گزارش فرادید، با مصرف این گیاه خواهید دید که علائم فیزیکی نیاز بدن به نیکوتین در عرض یک هفته از بین خواهد رفت ولی حس وسوسه انگیز آن تا مدتی باقی خواهند ماند.

 
به تازگی مطالعه‌ای در آلمان انجام شده که نشان می‌دهد گیاه استویا (Stevia) یا “شکر برگ” در ترک مشروبات الکلی و سیگار کاربرد دارد. استویا عضوی از خانواده گیاه گل داودی (Chrysanthemum) بوده و در پاراگوئه می‌روید. همچنین از استویا برای مدتی طولانی به عنوان شیرین کننده استفاده شده است. گیاه استویا مانع وسوسه فرد شده و سیگنال مغزی را پاسخ خواهد داد.
بنابراین اگر قصد ترک سیگار را دارید، یکی از روش‌ها مصرف گیاه استویا است. برای ترک سیگار می‌توان از پودر گیاه استویا یا مایع آن استفاده کرد. زمانی که مغز فرمان دریافت نیکوتین را صادر کرد، کافی است مقداری از عصاره یا پودر استویا را مستقیما روی زبانتان بیندازید تا آن حس برطرف شود.
 
مصرف گیاه استویا در درمان بیماری فشار خون بالا، دیابت و چاقی مفید است. استویا علاوه بر این موارد می‌تواند با تقویت بافت پوست در درمان آکنه و آماس پوست به کار بیاید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • فریادهای پیرزن آذربایجانی: آقای خامنه‌ای، نامَرد تو که از اسرائیل بدتر شدی یکسره قتل عام میکنی
  • حتی یک نفر از تیم ملی امید ایران سرود جمهوری اسلامی را نخواند + صحنه ترور یک فرمانده پاسگاه
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • تصاویری دیده نشده از محمدرضاشاه پهلوی در حال وارسی کردن پگاسو در کاخ سلطنتی اسپانیا
  • ترامپ در تدارک شکار خامنه‌ای با کماندوهای ویژه دلتا
  • گسترش دامنه اعتصاب و تظاهرات در یازدهمین روز اعتراضات ایران
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • ورود پسر امیر جعفری و ریما رامین‌فر به دنیای مُد پس از کم کردن ۵۰ کیلو از وزن بدنش
  • دهمین شب تجمع‌های اعتراضی در ایران، فراگیر شدن اعتراضات در سراسر ایران