کشف دو قطعه از اجساد مفقودان پلاسکو در نخاله‌های دپو شده

 تنها یک روز پس از تشییع پیکر ۱۶ آتش‌نشان شهید فاجعه پلاسکو و تحویل پیکر ۵ مفقود غیرآتش‌نشان به خانواده‌هایشان، سازمان پزشکی قانونی خبر داده که دو قطعه جسد از میان نخاله‌های تلنبار شده در هرندی، کشف شده است.
 

خبرگزاری ایرنا به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی می‌نویسد: «صبح امروز دو قطعه از اجساد جان باختگان حادثه پلاسکو در منطقه هرندی که نخاله‌ها و ضایعات ساختمانی این حادثه به آنجا منتقل شده بود، کشف شد.

 
این قطعات پیدا شده به مرکز پزشکی قانونی در کهریزک منتقل شده است و از آنها آزمایش DNA و همچنین پیکر شناسی گرفته خواهد شد. همچنین این آزمایش بعد از مطابقت با نمونه های گرفته شده از خانواده های مفقودین احراز هویت داده خواهدشد و نتیجه آن هم اعلام می شود.»
 
همچنین احمد شجاعی، رئیس پزشکی قانونی کشور به یکی از خبرگزاری‌ها در این باره گفته است: «احتمال دارد که این قطعات مربوط به پیکرهای جدید بوده و یا اینکه تکه‌هایی از پیکر و اجساد کشف شده در روزهای اخیر باشد. این دو قطعه شامل یک قطعه کوچک و یک جسد نصفه است، تشخیص هویت این دو قطعه تا فردا مشخص خواهد شد.»
 
گفتنی است در زمان آواربرداری اعلام شد ۱۰ خانواده مفقود شدن یکی از اعضای خود را به پلیس آگاهی اعلام کرده اند، پزشکی قانونی نام چهار مفقود غیر آتش‌نشان را اعلام کرد و روز گذشته هم خانواده قاسم شجاعی از شناسایی پیکر او خبر دادند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
karaji - کرج ، ایران

قالیباف نامرد با دارو دسته اش با سرعت و هولکی خواستن گندشونو جمع کنن نفهمیدن چه غلطی میکنن !
‌سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷
۵۷
simairani - کاشان، ایران

پیامی ز من پیشِ کاووس بر. بگویم که ما را چه آمد به سر
‌سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
۵۷
simairani - کاشان، ایران

بر همه کس خونِ سیاوش گرفت. جان ورا اهِ سیاوش گرفت. آتش این شعله چرا سرد نیست؟. دردِ وطن از چه ورا درد نیست؟
‌سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟