فرانسه سهمیه ویزا برای ایرانی ها را دو برابر می کند
رأی دهید
به گزارش خبرگزاری فرانسه او در آغاز سفر خود به ایران گفت: "فرانسه می خواهد امکان شرایط بهتر درخواست ویزا را برای شمار بزرگتری از ایرانی هایی که مایل به سفر به فرانسه هستند فراهم کند."
او که در سفارت فرانسه در تهران سخن می گفت اضافه کرد: "این پروژه با هدف دو برابر کردن شمار ویزاهایی که برای ایران صادر می شود، در تابستان ۲۰۱۷ اجرا خواهد شد."
به گزارش خبرگزاری فرانسه این کشور سالانه ۴۱ هزار ویزا برای ایرانی ها صادر می کند.
او همچنین در مورد منع سفر شهروندان هفت کشور با جمعیت اکثرا مسلمان از جمله ایران به آمریکا گفت "فکر می کنم عاقلانه است" دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دستور اجرایی در این زمینه را لغو کند.
او در جمع فرانسوی های ساکن ایران و رسانه ها گفت این طرح "غیرقابل قبول و مایه مکافات" برای افراد است.
آقای آرو گفت: "منظورم افراد با شهروندی دوگانه است، فرانسوی ها-ایرانی ها و ایرانی ها-آمریکایی ها، که از این وضعیت آسیب دیده اند. این برای آنها یک شوک و یک زخم است" و خواستار شفاف سازی دولت آمریکا شد.
آقای ترامپ گفته است که این تدابیر برای "جلوگیری از تروریسم و حفظ امنیت کشور" لازم است.
اما وزیر خارجه فرانسه گفت که "تروریسم ملیت نمی شناسد. اگر به ارزش هایمان احترام بگذاریم در این نبرد قوی تر خواهیم بود."
او گفت: "ایالات متحده باید همچنان به این ارزش ها پایبند باشد."
"تاسف" اتریش
از سوی دیگر اتریش روز دوشنبه بار دیگر با تایید لغو برنامه ای که به هزاران اقلیت مذهبی اهل ایران امکان داده است با عبور از اتریش وارد آمریکا شوند، از این مساله ابراز تاسف کرد.
توماس شنول سخنگوی وزارت خارجه اتریش در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت که دولت اتریش وسط هفته پیش از تصمیم دولت ترامپ در این زمینه آگاه شد.
او گفت: "ما عمیقا از این مساله متاسفیم چون فکر می کنیم برنامه خیلی خوبی است که همیشه بدون دردسر کار کرده."
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز ۲۸ ژانویه گزارش داده بود که اتریش مانع ورود ۳۰۰ ایرانی غیرمسلمان که امیدوار بودند پس از اقامت موقتی در این کشور به آمریکا بروند شده است.
گفته شد که این از عواقب طرح آقای ترامپ برای جلوگیری موقت از صدور ویزا برای اهالی هفت کشور اسلامی از جمله ایران است.
براساس "برنامه لوتنبرگ برای ایرانی ها" که ۲۷ سال پیش در کنگره آمریکا تصویب شد اتریش به عنوان مسیری برای عبور یهودیان، مسیحیان و بهاییان ایران به آمریکا که در کشور خود در معرض خطر بودند عمل می کرد.
"انجمن کمک به مهاجران عبری زبان" گفت که پایان این برنامه "جان کسانی که در جستجوی آزادی مذهبی هستند را به خطر می اندازد و حاوی پیام غلطی درباره نقض گسترده آزادی مذهبی در ایران است."