واکنش تند به توییت ترامپ در مورد رهبر جنبش سیاهان

جان لوئیس گفته از نظر او دونالد ترامپ فاقد صلاحیت برای ریاست جمهوری آمریکا است کابران شبکه‌های اجتماعی به اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا نسبت به جان لوئیس، نمانیده سرشناس کنگره، واکنش تندی نشان داده‌اند.
 

جان لوئیس که از معدود بازماندگان جنبش حقوق مدنی سیاهان است، گفته در مراسم سوگند و تحلیف آقای ترامپ شرکت نخواهد کرد چرا که او را فاقد صلاحیت برای ریاست جمهوری آمریکا می‌داند.

 
هم‌زمان، روز شنبه (۱۴ ژانویه - ۲۵ دی) چند نماینده و چهره سیاسی هم با واکنش به اظهار نظر دونالد ترامپ، از جان لوئیس به عنوان یکی از "قهرمانان آمریکا" دفاع کردند.
 
آقای ترامپ در توییت خود که واکنشی به سخنان جان لوئیس و اعلام امتناع او از شرکت در مراسم سوگند بود، نوشت: "جان لوئیس باید بیشتر بر امور حوزه انتخابیه خود تمرکز کند که اوضاعی آشفته و نابسامان دارد. دائما حرف. بدون عمل. تاسف آوره."
 
اما منتقدان در واکنش به آقای ترامپ از جان لوئیس به عنوان یک قهرمان و الگوی اجتماعی یاد کرده‌اند.
 
او یکی از رهبران جنبش حقوق مدنی سیاهان در دهه ۶۰ میلادی بود و تنها سخنران باقی مانده از تظاهرات بزرگ واشنگتن در سال ۱۹۶۳ است که تحت رهبری مارتین لوتر کینگ، رهبر این جنبش شکل گرفته بود و از آن به عنوان یک رویداد مهم در تاریخ آمریکا یاد می‌شود.
 
در همین حال، از روز شنبه در واشنگتن، پایتخت آمریکا مجموعه راهپیمایی‌هایی در حمایت از حقوق مدنی آغاز شده که در کانون آن مخالفت با سخنان و برنامه‌های آقای ترامپ قرار دارد.
 
امروز در در حالی که هوای بارانی و سرد پایتخت آمریکا را فرا گرفته بود، هزاران نفر در کنار ال شارپتون، چهره مذهبی و وفعال سرشناس حقوق مدنی در مرکز واشنگتن تجمع کردند و در حالی که شعار می‌دادند "بدون عدالت، صلح ممکن نیست" به سوی مجسمه مارتین لوتر کینگ حرکت کردند.
 
این تجمع‌ها در حالی در واشنگتن شکل می‌گیرد که این شهر خود را آماده برگزاری مراسم سوگند دونالد ترامپ در روز جمعه (بیستم ژانویه - اول بهمن) می‌کند.
 
در تحولی دیگر، امروز (شنبه) جنیفر هالیدی، هنرمند آمریکایی-آفریقایی‌تبار اعلام کرد از اجرای برنامه در مراسم سوگند آقای ترامپ انصراف داده است.
 
خانم هالیدی که در سال‌های گذشته در مراسم تحلیف روسای جمهوری از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه حضور داشته، در روزهای اخیر از سوی گروه‌های اجتماعی تحت فشار بود که برای آقای ترامپ به روی صحنه نرود. گفته شده او به ویژه از سوی فعالان حقوق دگرباشان جنسی تحت فشار قرار گرفته بود.
 
او امروز با انتشار بیانیه‌ای گفته گمان نمی‌کرده که حضورش در مراسم سوگند رئیس‌جمهوری جدید آمریکا به عنوان حمایت او از دونالد ترامپ تلقی شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی