علیرضا منصوریان: تا زنان در تمرین بودند کسی فحش نمیداد
رأی دهید
آقای منصوریان که در جلسه هماندیشی در رابطه با فساد در فوتبال ایران حاضر شده بود، پس از این جلسه گفت: "پیش از آغاز فصل تمرینات ما و پرسپولیس تقریبا سه روز برای بانوان هم باز بود و برخی از خانمها به همراه خانوادههایشان در تمرین حاضر میشدند. در آن چند روز یک بار حرف زشت از سوی تماشاگران شنیده نشد، ولی بعد از این که آنها نتوانستند به تمرین بیایند، ادبیات زشت بار دیگر نمایان شد."
زنان ایرانی اجازه ندارند برای تماشای مسابقههای فوتبال مردان این کشور به ورزشگاه بروند. پیش از این گروهی از کارشناسان میگفتند که حضور زنان موجب میشود تا هوادارن فوتبال کمتر فحاشی کنند، در حالی که شماری از منتقدان، فضای ورزشگاهها را مناسب حضور زنان نمیدانند و مخالف اجازه دادن به آنها برای رفتن به ورزشگاههای فوتبال هستند.
حضور زنان در ورزشگاهها همواره از موضوعات بحثانگیز در ورزش ایران بوده است. حدود دو سال پیش معاون وزیر ورزش و جوانان ایران از تصویب طرحی در "شورای امنیت کشور برای حضور خانوادهها و زنان در سالنهای ورزشی" خبر داد. عبدالحمید احمدی، به ایرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، گفت اواخر سال ۱۳۹۳ شورای امنیت کشور آییننامه پیشنهادی وزارت ورزش برای حضور خانوادهها و زنان در سالنهای ورزشی را تصویب کرده است.
اما کمی بعد از آن بابک دینپرست، رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور، این موضوع را تکذیب کرد و گفت: "شورای امنیت کشور در خصوص حضور بانوان در سالنهای ورزشی مصوبهای نداشته است."
در اسفند سال ۱۳۹۳ نیز سپ بلاتر، رئیس پیشین فدراسیون جهانی فوتبال، گفت ممنوعیت ورود زنان به استادیومهای فوتبال غیرقابل قبول است و از مقامهای ایران خواست که به این ممنوعیت پایان بدهند.
آقای بلاتر در هفتهنامه فیفا نوشت: "وقتی نوامبر ۲۰۱۳ به ایران رفتم علاقه شدید مردم به فوتبال تنها چیزی نبود که به آن برخوردم. چیز دیگری که دیدم قانونی بود که حضور زنان در ورزشگاهها را ممنوع میکرد."
رئیس فدراسیون جهانی فوتبال گفت که از حسن روحانی، رئیسجمهور ایران خواسته است که در میانمدت این وضعیت "غیرقابل قبول" را تغییر دهد، با این حال از آن زمان تاکنون اتفاقی نیفتاده است.