جان کری: اسرائیل باید حقیقت سخت را بشنود؛ راه حل دو کشور مستقل است

این یکی از آخرین سخنرانی های آقای کری قبل از انتقال دولت آینده است. صدای آمریکا :جان کری وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه ۸ دی در مقر وزارت خارجه آمریکا در یکی از آخرین سخنان خود در مقام وزیر خارجه آمریکا پیش از انتقال قدرت، از اسرائیل خواست «حقیقت سخت» را بشنود و راه حل ایجاد دو کشور مستقل است، نه یک کشور اسرائیل.
 

آقای کری در ابتدای سخنان خود از اقدام آمریکا برای رای ممتنع به قطعنامه شورای امنیت برای ممنوعیت شهرک سازی اسرائیلی ها در سرزمین های مورد ادعای فلسطینی ها دفاع کرد.

 
وی گفت این رای ما بر اساس اعتقاد و ارزش های آمریکا است. من وظیفه ام دفاع از منافع آمریکاست. برخی فکر می کنند ما باید با همه چیز موافق باشیم، اینطور نیست.
 
وزیر خارجه آمریکا افزود: آمریکا باور دارد این شهرک سازی ها راهی مقابل راه حل دو کشور اسرائیل و فلسطینی ها است.
 
آقای کری با اشاره به کمک های آمریکا به اسرائیل در دولت فعلی گفت: ما همواره پشت اسرائیل مثل تجهیز به گنبد آهنین بوده ایم. ما در اوج بحران اقتصادی، اسرائیل را پشتیبانی مالی کردیم. چطور می گویند ما به اسرائیل بی توجهیم در حالیکه بیش از نیمی از کمک های خارجی ما به جهان، به اسرائیل می رسد.
 
وزیر خارجه آمریکا افزود: اکثریت موافق هستند راه حل دو کشور اسرائیل و فلسطین است. اما اینقدر کارشکنی شده که همه نا امید شده اند. شهرک سازی اسرائیلی ها نقشی در ایجاد امنیت آنها ندارد. در مقابل آرزوهای فلسطینی ها را نادیده می گیرد.
 
وی افزود: در سوی مقابل برخی گروه ها مثل حماس حتی اسرائیل را قبول ندارند. آنها از قتل اسرائیلی ها خوشحالی می کنند.
 
آقای کری با انتقاد از برخی مقام های اسرائیل گفت برخی از مقام های فعلی اسرائیل می گویند راه حل دو کشوری را قبول نداریم. آنها به دنبال یک کشور اسرائیل هستند. این ما را کجا می برد؟
مخالفت ترامپ با سیاست خارجی اوباما
تنها ساعتی قبل از سخنرانی جان کری وزیر خارجه آمریکا درباره خاورمیانه و مسئله اسرائیل و فلسطینی ها، دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا در یک پیام توئیتری سیاست خارجی اوباما درباره اسرائیل و توافق ایران را مورد انتقاد قرار داد.
 
دونالد ترامپ روز چهارشنبه ۸ دی در توئیتر خود نوشت پایان دوستی با اسرائیل در دولت وقتی آغاز شد که با ایران توافق شد. اکنون سازمان ملل. روز سوگند به سرعت فرا می رسد.
 
اشاره آقای ترامپ به رای ممتنع است که آمریکا به قطعنامه مخالف شهرک سازی اسرائیل در شورای امنیت داد.
 
با اینکه معمولا آمریکا طرح های علیه اسرائیل را وتو می کند اما در رای گیری جمعه گذشته به این قطعنامه که اسرائیل را از شهرک سازی در سرزمین های مورد ادعای فلسطینی ها منع می کند، رای ممتنع داد تا تصویب شود. این اقدام دولت اوباما با واکنش تند جمهوریخواهان در کنگره روبرو شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Unkn0wn - اصفهان، ایران

درسته که حق با فلسطین هست اما به نظر من بهتره که کشوری دست مسلمان ها نباشه. یهودی ها هر چی که باشن از مسلمان ها بهترن . حداقل تروریست نیستن!
‌چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو