دولت اوباما برنامه انگشت‌نگاری و عکس از مردان مهاجر به آمریکا را لغو می کند

براساس برنامه ای که از بعد حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ بود، همه مردان از برخی کشورهای خاورمیانه و کره شمالی در بدو ورود به آمریکا انگشت نگاری می شدند دولت اوباما روز پنجشنبه اعلام کرد که رسما برنامه ثبت نام مردهای مهاجر از کشورهای مسلمان را باطل می کند. این برنامه از زمان پس از حملات ۱۱ سپتامبر باقی مانده بود و دولت فدرال آمریکا از سال ۲۰۱۱ به این سو از آن استفاده نمی کرد.
 

براساس این برنامه، همه مردان از برخی کشورهای خاورمیانه و کره شمالی در بدو ورود به آمریکا انگشت نگاری می شدند

 
تصمیم به مختومه اعلام کردن نظام ثبت نام ورود و خروج امنیت ملی، همزمان با اوج نگرانی از سخنان دونالد ترامپ درباره محدودسازی ورود مهاجران مسلمان به آمریکا صورت گرفته است. یکی از مشاوران ارشد دونالد ترامپ در امر مهاجرت گفته است که دولت آینده این برنامه را برقرار خواهد ساخت.
 
اخیرا و به دنبال حمله با یک کامیون به داخل بازار کریسمس در برلین و اعلام این که راننده کامیون احتمالا مهاجری از تونس بوده، آقای ترامپ یک بار دیگر بر طرح فوق تاکید کرد.
 
برنامه ثبت نام حدود یک سال پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر برقرار شد و به موجب آن مردان و پسران مهاجر از اغلب کشورهای خاور میانه در بدو ورود به آمریکا باید در دولت فدرال ثبت می شدند. افرادی نیز که در داخل کشور بودند، می بایستی در ادارات مهاجرت ثبت می شدند.
 
ثبت نام که مردان کره شمالی را نیز در برمی گیرد، شامل انگشت نگاری و عکسبرداری است. افراد همچنین در صورت تغییر آدرس آن را به اطلاع دولت می رسانند.
 
خبرگزاری آسوشیتدپرس می گوید که دولت تصمیم خود را روز جمعه منتشر می کند. این برنامه در گذشته مورد انتقاد مدافعان حقوق آزادی شهروندی بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند