محاکمه نوجوان قاتل / قتل بخاطر برخورد آینه های دو ماشین به همدیگر

پسری که در ١٦ سالگی یک نفر را با چاقو کشت و یک نفر دیگر را هم مجروح کرد، در جلسه دادگاه مدعی شد که زمان قتل از مجازات قصاص بی‌اطلاع بوده است.
نهم مرداد ‌سال ٩٤ بود که مأموران پلیس ورامین در جریان وقوع یک درگیری مرگبار در خیابان قرار گرفتند. آنها بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و با حضور در محل حادثه به تحقیق در این رابطه پرداختند. تجسس‌ها نشان داد که ٤ پسر با یکدیگر درگیر شده و یک پسر ١٦ ساله به نام بهنام نیز پس از این درگیری خیابانی راننده پژو پارس به نام وحید را با ضربه چاقو به سرش کشته و دوست وی به نام مجید را هم زخمی کرده است. بنابراین بهنام به همراه دوستش رضا و مجید که در این درگیری زخمی شده بود، به اتهام درگیری منجر به جنایت دستگیر شدند.

در تحقیقات بهنام به قتل راننده پژو و زخمی‌کردن دوست او اعتراف کرد. به همین دلیل پرونده برای رسیدگی به شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. متهمان در این شعبه محاکمه شدند. در ابتدای این جلسه نماینده دادستان کیفرخواست را خواند و به هیأت قضائی گفت: «طبق ماده ٩١ قانون مجازات اسلامی جدید که امتیازی ویژه برای متهمان زیر ١٨سال در نظر گرفته است، برای متهم اصلی این پرونده تقاضای مجازات دارم.»

در ادامه پدر و مادر مقتول در جایگاه قرار گرفتند و برای قاتل پسرشان تقاضای قصاص کردند. آنها اعلام کردند که از متهمان دیگر این پرونده شکایتی ندارند. در ادامه متهم اصلی در جایگاه قرار گرفت و درباره روز حادثه به هیأت قضائی گفت: «من به همراه دوستم رضا سوار پیکان وانت خودمان بودیم و در خیابان گشت می‌زدیم. ناگهان مقتول و دوستش با یک خودروی پژو پرشیا در مقابلمان ظاهر شدند. آنها با آینه بغل خودروی ما برخورد کردند و آینه هم کج شد. برای همین رضا هم جلوی خودرو آنها پیچید و ما با هم سر همین موضوع درگیر شدیم. مجید و وحید خیلی قوی‌هیکل بودند و وقتی از خودرو پیاده شدند، از آنها ترسیدیم. برای همین من چاقویی را که همراه داشتم، بیرون آوردم. ما با هم درگیر شدیم و درگیری دعوا بالا گرفت. من هم وقتی این وضع را دیدم  برای ترساندنشان با ته چاقو ضربه‌ای به پشت گوش وحید زدم. بعد از آن باز هم با هم درگیر شدیم. در آن درگیری رضا هم چاقو در دست داشت و ناگهان دیدم که وحید روی زمین افتاد. من نمی‌دانم چه کسی ضربه را به وحید زده است.»
او در ادامه صحبت‌هایش به قاضی گفت: «باور کنید در آن زمان من نوجوان بودم و نمی‌دانستم دارم چه کاری انجام می‌دهد. من نمی‌دانستم مجازات قتل چیست و در کانون اصلاح و تربیت فهمیدم مجازات کسی که دست به قتل بزند، قصاص است.»
پس از آن رضا نیز به هیأت قضائی گفت: «وقتی آینه پژو پرشیا به آینه وانتم برخورد کرد، اعتراض کردم و مقتول هم به من ناسزا گفت. همان موقع بهنام هم با عصبانیت از خودرو بیرون رفت و دعوا شروع شد. درنهایت هم بهنام با تیغه چاقو به سر وحید زد.»
مجید نیز حرف‌های رضا را تأیید کرد و گفت دیده است که بهنام با تیغه چاقو به قربانی ضربه زده است.
در پایان این جلسه هیأت قضائی وارد شور شدند تا رأی خود را در این‌باره صادر کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۱
senator x - تهران، ایران
حکم اعدام بهنام باید اجرا شود تا دفعه بعد بداند که جرم ادمکشی اعدام است نه استراحت در سواحل خزر
شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم