قتل همسر عاشق پیشه

مرد جوانی که در جنایتی جنون‌آمیز همسرش را طی مشاجره ساده خانوادگی با روسری خفه‌کرده بود، صبح دیروز در شعبه دوم دادگاه کیفری به ریاست قاضی ‌زالی محاکمه شد.متهم در اعتراف‌های تکان دهنده‌اش گفت: روز حادثه قرص مصرف کرده بودم و در حالت عادی نبودم ضمن اینکه باید بگویم من به‌خاطر رودربایستی تن به ازدواج داده و هیچ وقت همسرم را دوست نداشتم و همیشه با هم درگیری و مشاجره داشتیم.به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران» عصر بیست و یکم اردیبهشت سال گذشته مأموران پلیس جسد زن 34 ساله‌‌ای به‌نام سارا را در آپارتمان محل زندگی اش کشف کرده و به بازجویی از همسرش پرداختند.
مرد جوان نیز در نخستین بازجویی‌ها به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: روز حادثه عصبانی بودم و حال عادی نداشتم.ضمن صحبت با سارا، گفت‌وگوی‌مان به موضوع جدایی رسید اما او مخالفت کرد که من هم در اوج عصبانیت روسری‌اش را به دور گردنش پیچیدم و خفه‌اش کردم.دیروز و در ابتدای جلسه محاکمه پدر و مادر سارا، خواستار قصاص دامادشان شدند.سپس متهم به قتل در برابر قضات دادگاه ایستاد و با چهره‌ای پریشان و رنگ پریده، قتل همسرش را به گردن گرفت و گفت: همسرم چند سال از من بزرگ‌تر بود و قبل از ازدواج‌مان می‌دانستم که سارا عاشق من است. اما من علاقه‌چندانی به او نداشتم. ولی نمی‌دانم چه شد که تن به ازدواج دادم و طی پنج سالی هم که با هم زندگی مشترک داشتیم علاقه‌ای به سارا پیدا نکردم. به همین علت همیشه با هم مشاجره داشتیم. آن روز برای جدایی صحبت ‌می‌کردیم که عصبانی شدم. چرا که سارا گفت راضی به جدایی نیست و من از این حرفش بشدت عصبانی شدم. بعد هم یک روسری را دور گردنش انداختم و تحت تأثیر قرص‌هایی که مصرف کرده بودم آنقدر فشار آوردم که خفه شد. بعد هم به پلیس زنگ زدم! متهم در شرح ماجرای جنایت این ادعا را هم مطرح کرد که بیمار روانی است. اما پزشکی قانونی سلامت روانی‌اش را تأیید کرده بود، بنابر این قاضی زالی و مستشارش دکتر اسلامی، پس از شنیدن آخرین دفاعیات متهم برای صدور رأی که طبق قوانین قصاص یا پرداخت تفاضل‌دیه است وارد شور شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران

تو رودربایستی زن گرفته! آقا بیا تو رادربایستی کار دیگه ای نکنی. مرتیکه بیشعور. قاتل پست فطرت
‌چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۴
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
خیلیها مثل این اقا قاتل در رودربایستی ازدواج کردن و این نوع ازدواجها یا پایان خوبی نداشته یا عاقبت به سکته ختم شده و یا مرد از خانه اش فراری شده ........... در هر حال هرکسی که به ناراحتی این اقا قاتل گرفتار نشده باشد بی خود دخالت نکند و نظری ندهد بهتر است.
‌چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
۶۲
paydar22 - لاهه، هلند
خیلی خیلی جالب شده هر خبر حوداث جنایی رو که شروع به خواندن ان میکنیم قاتل یا قرص خورده یا مسته یا اینکه شیشه کشیده
‌پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود
  • دونالد ترامپ ضرب‌الاجل۱۰ روزه داد ؛ طی ۱۰ روز معلوم می‌شود با ایران توافق خواهد شد یا نه
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • مسیح علی‌نژاد در ژنو عکس خامنه‌ای، پزشکیان ظریف و روحانی را پاره کرد