'فروشنده' جایزه بهترین فیلم خارجی زبان هیئت ملی نقد فیلم در آمریکا را گرفت

فیلم فروشنده، ساخته اصغر فرهادی جایزه بهترین فیلم "خارجی زبان" هیئت ملی نقد فیلم در آمریکا در سال ۲۰۱۶ را گرفت.
 

جایزه بهترین فیلم خارجی زبان این هیئت که نخستین دستاورد فیلم فروشنده در فصل جوایز سینمایی آمریکاست، می‌تواند راه را برای دریافت جوایز دیگر از انجمن‌ها و اتحادیه‌های دیگر منتقدان و سینماگران آمریکا باز کند و حتی به نامزد شدن این فیلم برای اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان کمک کند.

 
پنج سال پیش فیلم "جدایی نادر از سیمین"، فیلم دیگری از اصغر فرهادی تقریبا به عنوان بهترین فیلم خارجی زبان تمام این جوایز انتخاب شد و نهایتا موفق شد اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان را نیز از آن خود کند.
 
اصغر فرهادی دو بار دیگر این جایزه را برای فیلم‌های "جدایی نادر از سیمین" و "گذشته" به دست آورده بود.
 
هیئت ملی نقد فیلم در آمریکا که در سال ۱۹۰۹ تأسیس شد، در نیویورک مستقر است.
 
جایزه بهترین فیلم این هیئت به فیلم "منچستر کنار دریا" ساخته کنت لونرگان داده شد.
 
داستان این فیلم مستقل آمریکایی با بازی کیسی افلک و میشل ویلیامز درباره یک خانواده طبقه کارگر است که با چندین ترژادی دست و پنجه نرم می‌کنند.
 
کیسی افلک و لوکاس هجز، برای بازی در این فیلم جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی و نقش مکمل مرد را گرفتند و لونرگان جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.
داستان منچستر کنار دریا با بازی کیسی افلک و میشل ویلیامز درباره یک خانواده طبقه کارگر استاین هیئت بری جنکینز، کارگردان فیلم "مهتاب" را به عنوان بهترین کارگردان سال معرفی کرد و نائومی هریس، بازیگر آن بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.
 
این فیلم که هفته گذشته جایزه فیلم‌های مستقل گاتام را گرفت، درباره پسر سیاه‌پوست همجنسگرایی است که در محله‌ای فقیر رشد می‌کند.
 
امی آدامز نیز برای بازی در فیلم علمی- تخیلی "ورود" به عنوان بهترین بازیگر نقش اصلی زن سال انتخاب شد.
 
فروشنده که در جشنواره فیلم کن جایزه بهترین بازیگر مرد (شهاب حسینی) و بهترین فیلمنامه (اصغر فرهادی) را گرفت، ماه گذشته برنده هوگوی نقره‌ای، جایزه ویژه هیئت داوران پنجاه و دومین جشنواره فیلم شیکاگو شد.
 
این فیلم همچنین در جشنواره فیلم مونیخ به عنوان بهترین فیلم و در جشنواره آمستردام به عنوان بهترین فیلم تماشاگران انتخاب شد.
 
فروشنده داستان زن و شوهری به نام رعنا و عماد (با بازی شهاب حسینی و ترانه علیدوستی) را روایت می‌کند که در حال بازی در نمایش "مرگ فروشنده" آرتور میلر هستند.
 
در آستانه شب افتتاح نمایش حادثه‌ای رخ می‌دهد که رابطه این زوج را ناخواسته درگیر تنش و التهاب می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +188رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است