محمد یزدی خطاب به دولت: ارتباط با دنیا بد نیست٬ نوکری بیگانه بد است

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در تازه‌ترین حمله خود به حسن روحانی از وی خواست تا «اشتباهات» خود را محاسبه کرده و «نوکر بیگانه» نباشد.
 

به گزارش روز پنج‌شنبه، ۲۷ آبان، خبرگزاری رسا٬ محمد یزدی در دیدار با محمدرضا نقدی٬ رئیس سازمان بسیج، این اظهار نظر را کرده است.

 
آیت‌الله یزدی در این دیدار بدون اشاره به نام دولت روحانی٬ خطاب به اعضای این دولت گفت: «باید بروید محاسبه کنید، اگر اشتباهی دارید اصلاح» کنید.
 
وی همچنین با اشاره به «اتکای برخی مسئولان به سیاست خارجی» هم گفت: «ارتباط با دنیا خیلی خوب است، آن چه بد می‌باشد، نوکری بیگانه است.»
 
این روحانی محافظه‌کار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «متاسفانه برخی هنوز تحریم تحریم می‌کنند و به جای توجه به ضعف مدیریتی‌شان، گناه را به تحریم می‌اندازند.»
 
یزدی در این سخنان اشاره‌ای به حسن روحانی یا اکبر هاشمی رفسنجانی نکرده٬ اما گفته است که کسانی که چنین اظهار‌نظر‌هایی می‌کنند «دنبال اداره راحت و فعالیت‌های روزمره خود هستند.»
 
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از آغاز فعالیت‌های انتخاباتی در ایران نیز سخن به میان آورده و گفت: «عده‌ای دنبال انتخابات هستند٬ در حالی که باید بدانند مهم‌ترین فعالیت٬ خدمت به مردم» است.
 
محمد یزدی یکی از روحانیون نزدیک به علی خامنه‌ای و از منتقدان سرسخت حسن روحانی و دولت یازدهم در ایران به‌ شمار می‌رود و مجموعه تحت مدیریت وی در سال‌های اخیر بارها میزبان وزرای دولت برای ارائه توضیحاتی بوده است.
 
محمد‌جواد ظریف٬ علی شمخانی٬ مصطفی پورمحمدی٬ علی جنتی وزیر سابق ارشاد و عبدالرضا رحمانی فضلی از جمله مقام‌های دولت یازدهم هستند که در سال‌های اخیر بارها به نشست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دعوت شده و به اعضای این شورا توضیحاتی ارائه کرده‌اند.
 
اکثریت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ از محمود احمدی‌نژاد و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ از علی‌اکبر ولایتی حمایت کرده و از منتقدان دولت حسن روحانی محسوب می‌شوند.
 
اعضای این جامعه در سال‌های اخیر بارها به طور مستقیم و صریح انتقاد‌های تندی از دولت حسن روحانی، به‌ویژه سیاست‌های فرهنگی آن، مطرح کرده و بارها خواستار تغییر سیاست‌ها و رویکرد‌های فرهنگی دولت شده‌اند.
 
محمد یزدی به عنوان دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز در روز چهارم تیر ۱۳۹۳ خبر داده بود که این تشکل تاکنون چندین بار به صورت محرمانه به حسن روحانی٬ رئیس جمهوری ایران٬ تذکر داده است.
 
یزدی تهدید کرده بود که اگر رئیس جمهور به این تذکرها توجه نکند «جامعه مدرسین مواردی را که محرمانه و فوق محرمانه تذکر داده شده ممکن است رسماً تذکر بدهد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
koros_nl - امستردام، هلند

به تعداد رای های که برای مجلس خبرگان آوردی , نگاه کن ! به همان اندازه نظر بده !! یعنی به مساحت توالت خانه خودتون !!
‌پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱
۴۰
metti - رامهرمز، ایران
نوکریه روسیه خوبه حاجاغا مثل تووعلی پنج تومنی
‌پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • سپاه از بارورسازی ابرها در سه منطقه خبر داد، پزشکیان از ارسال باران از سوی خدا سخن گفت
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +239شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +208حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +191بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +134تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +122شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +114چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +87«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +79کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید