کی‌روش: اینجا شرایط قابل قبول نیست/ همه بازی‌های مقدماتی جام جهانی دشوار هستند

کارلوس کی‌روش گفت که تیم ملی ایران باید خودش را با شرایط ورزشگاه میزبان مطابقت دهد.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شب قبل از مسابقه ایران و سوریه، دوربین برنامه نود با کارلوس کی‌روش مصاحبه‌ای کوتاه انجام داد که آن را می‌خوانید.

 
*نظر شما درباره بازی با سوریه چیست؟ تک تک بازی‌های مقدماتی جام جهانی دشوار خواهد بود. به خصوص با شرایط آب و هوایی که با آن روبرو هستیم. اما اعتقاد دارم که کل تیم فردا با ارائه بهترین عملکرد نتیجه مناسبی مقابل سوری که نتایج خوبی گرفته می‌گیریم.
 
*با بردی که فردا به دست می‌آروریم تقریبا راه صعود را می‌رویم؟ من دوست ندارم و نمی‌خواهم این طور فکر کنم. چیزی که اهمیت دارد این است که سعی کنیم تا جایی که در توانمان است امتیاز بیشتری بگیریم مخصوصا در سه مسابقه آینده حداکثر امتیاز را بگیریم.
 
*میزبانی سوریه در شهر سرامبان مالزی موضوع مهمی است. از این شهر راضی هستید؟ چه می‌توانم بگویم؟ افرادی که باید مسئولیت پذیر باشند و وظایف خود را انجام دهند، آن‌ها باید تصمیمات درست و مسئولیت پذیرانه ای بگیرند. اما شرایط اینجا قابل قبول نیست. در کشوری هستیم که امکانات بسیار بهتری نسبت به این شهر دارد. این موضوع به فوتبال لطمه وارد می‌کند. اما در کل باید یک مسئله را در ذهن داشته باشیم. فردا باید تلاش کنیم خودمان را بیشتر به چالش بکشیم و ثابت کنیم هر چقدر چالش‌های بیشتری داشته باشیم می‌توانیم مطمئن تر به موفقیت برسیم.
 
*زمین تمرین تیم ملی شرایط خوبی نداشت و زمین مسابقه هم باتلاقی است. امیدوار هستیم فردا شرایط آب و هوایی کمک کند تا مقداری از فوتبال خود را ارائه دهیم. اما شک نداریم که بازیکنان باید تطبیق پذیری لازم را انجام دهند و بتوانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +147پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +135ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +115انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +80اشغالگران ایران، قاتلان ایرانیان
  • +71رضا فیاضی: «چرا دختران ما باید از ترس مأموران به دستشویی پناه ببرند؟»
  • +68عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • +66نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند