رایان: برنامه‌ای برای ایجاد یک نیروی ویژه اخراج مهاجران غیرقانونی نداریم

پل رایان، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان، روز یکشنبه تصریح کرد که ایجاد یک نیروی ویژه «جمع‌آوری و اخراج مهاجران غیرقانونی» در اولویت کاری قانونگذاران و رئیس‌جمهور منتخب نیست، و دونالد ترامپ هم اظهارات خود این زمینه را تعدیل کرد.
 

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه گفت که به رغم اظهارات انتخاباتی دونالد ترامپ، قانونگذاران آمریکایی برای شکل‌دهی به نیرویی که جمع‌آوری و اخراج مهاجران غیرقانونی را شامل شوند آماده نیستند.

 
آقای رایان در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان تصریح کرد که «نه ما (به عنوان قانونگذاران) و نه دونالد ترامپ برنامه‌ای برای شکل‌دهی به یک نیروی ویژه اخراج نداریم».
 
این چهره سرشناس جمهوری‌خواه افزود که «فکر می‌کنم باید خیال مردم را راحت کنیم. این چیزی نیست که ما بر آن تمرکز داشته باشیم. تمرکز ما بر امنیت مرزهاست. ما فکر می‌کنیم که در وهله نخست و پیش از هر چیز، پیش از آنکه درگیر هرگونه مسئله مهاجرت شویم، باید بدانیم چه کسی به کشور وارد می‌شود. ما باید مرزها را امن کنیم».
 
در همین روز دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب، نیز در برنامه «شصت دقیقه» شبکه خبری سی بی اس، تأکید کرد که همچنان مصمم به ساخت دیوار در مرز مکزیک است اما به نوعی این گفته‌ها را تعدیل کرد.
 
آقای ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا او برپایی حصار به جای ساختن دیوار را خواهد پذیرفت، گفت که برای نواحی مشخصی این ایده را می‌پذیرد، اما برای نواحی مشخصی هم دیوار مناسب‌تر است.
 
او در عین حال تأکید کرد که او در کار ساخت دیوار خیلی خوب است، و این کار را ساخت و ساز می‌داند، ولی افزود که ممکن است [در مناطقی] از حصار استفاده شود.
 
سی‌ان‌ان در گزارش خود در این زمینه نوشته است که رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، به قدر کافی بر وعده انتخاباتی خود در مورد اخراج مهاجران غیرقانونی تأکید نکرده و در عوض وعده داده تمرکز او در وهله اول بر اخراج کسانی خواهد بود که در خاک آمریکا مرتکب جرم شده‌اند، و پس از آن نگران گروه‌های دیگر خواهد بود.
 
او در توصیف این گروه از «اعضای باندهای تبه‌کار و قاچاقچیان موارد مخدر» نام برده و گفته است که این تعداد «دو تا سه میلیون نفر» خواهند بود.
 
تعداد مهاجران غیرقانونی حاضر در آمریکا، بیش از ۱۱ میلیون نفر ارزیابی می‌شود.
حمایت رایان از اصلاحات مالیاتی ترامپ
رئیس مجلس نمایندگان در ادامه گفت‌وگوی خود با سی‌ان‌ان از پاسخ به سؤالی در مورد حمایت احتمالی از ایده دونالد ترامپ برای تشدید تعرفه واردات از مکزیک سرباز زد اما در عوض گفت که از وعده اصلاح مالیاتی آقای ترامپ در چارچوبی که اثراتی مضر نداشته باشد و به اقتصاد کشور آسیب نزند، حمایت می‌کند.
 
آقای رایان همچنین گفت که با دونالد ترامپ در مورد حفظ بخش‌هایی از قانون خدمات درمانی باراک اوباما هم‌عقیده است، اما با اجباری کردن بیمه پیشگیری از بارداری زنان بدون پرداخت هزینه، متعهد نخواهد شد.
 
او تأکید کرد: «طرح خدمات درمانی اوباما شکست خورده است و باید با طرح دیگری جایگزین شود. ما این کار را خواهیم و می‌توانیم آنچه را در خدمات درمانی شکسته است را اصلاح کنیم، بدون آنکه آنچه را در این چارچوب کارآمد است، بشکنیم».
 
دونالد ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی خود از منتقدان طرح خدمات درمانی اوباما بود و در برنامه‌های یکصد روز نخست خود برای ریاست جمهوری، وعده داده است که طرح بیمه درمانی اوباما که به «اوباماکر» معروف شده را با طرح دیگری را جایگزین آن خواهد کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو