جهانگیری: قوه قضاییه و امامان جمعه به تصمیم‌های وزارت ارشاد احترام بگذارند

اسحاق جهانگیری٬ معاون اول حسن روحانی، روز دوشنبه ضمن هشدار به افرادی که در کشور «فراقانونی» اقدام می‌کنند، از قوه قضائیه٬ امامان جمعه و نیرو‌های «انقلابی» خواست تا به تصمیم‌های وزیر ارشاد «احترام» بگذارند.
 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای جهانگیری این درخواست را روز دوشنبه، ۱۷ آبان، در مراسم تودیع و معارفه وزرای سابق و جدید ارشاد مطرح کرد.

 
وی در این مراسم گفت: «قانون باید در کشور محترم شمرده شود و امضای وزارت ارشاد برای همه از جمله قوه قضائیه، امام جمعه و نیروی انقلابی قابل احترام باشد.»
 
او افزود: «به آقایانی که فکر می‌کنند می‌توانند فراتر از قانون اقدامی انجام دهند می‌گویم که حتما روزی فراخواهد رسید که خود آنها از این داستان ضرر خواهند کرد.»
 
قوه قضائیه٬ امامان جمعه و نیرو‌های حزب‌الله سه جریان مخالف برگزاری کنسرت و برخی از برنامه‌های وزارت ارشاد هستند که از جمله در چندین شهر‌ کنسرت‌ها را به تعطیلی کشیده‌اند.
 
این سه جریان طی بیش از سه سالی که علی جنتی تصدی وزارت ارشاد را بر عهده داشت٬ حملات و انتقاد‌های بسیاری را متوجه وی و عملکردش کردند.
 
مخالفت‌ها با برگزاری کنسرت و فشار‌های همه‌جانبه به وزیر ارشاد طی این مدت در نهایت منجر به استعفای علی جنتی از سمت خود شد.
 
حسن روحانی نیز با قبول این استعفا٬ رضا صالحی امیری را به عنوان وزیر جدید ارشاد به مجلس پیشنهاد کرد که نمایندگان نیز به وی رای اعتماد دادند.
 
مراسم تودیع و معارفه جنتی و صالحی امیری روز گذشته با تعریف و تمجید معاون اول رئیس جمهوری از آنها و انتقاد وی از برخی فشار‌ها علیه این وزارتخانه برگزار شد.
 
آقای جهانگیری در این مراسم گفت که «قدرت قانونی و حقوقی وزارت ارشاد کاهش یافته و سهم امکانات مادی آن نیز کم شده است.»
 
وی همچنین از نهاد‌ها و دستگاه‌هایی سخن به میان آورد که در حوزه فرهنگ «مسئولیت پذیرفته و منابع دریافت کرده‌اند، اما در موضوعات مختلف پاسخگو نبوده‌اند.»
 
سپاه پاسداران و زیرمجموعه‌های آن٬ سازمان صداوسیما٬ حوزه‌های علمیه و بسیاری از نهاد‌های حاکمیتی از جمله دستگاه‌هایی در ساختار جمهوری اسلامی هستند که برای کار فرهنگی از دولت بودجه دریافت می‌کنند.
 
مقام‌های دولت یازدهم در سه سال اخیر بارها به صورت تلویحی از اقدامات و برنامه‌های این نهاد‌ها در زمینه فرهنگ انتقاد کرده و گفته‌اند که آنها به وظایف و ماموریت‌های خود چندان پایبند نیستند.
 
مدیران این نهاد‌ها که رسانه‌های مختلفی در اختیار دارند هم سیاست‌های وزارت ارشاد دولت حسن روحانی را زیر سوال برده و طی سه سال اخیر انتقاد‌هایی جدی متوجه این سیاست‌‌ها کرده‌اند.
 
صدور مجوز برگزاری کنسرت در چند شهر از جمله مهم‌ترین موارد مورد اختلاف این نهاد‌ها٬ قوه قضائیه٬ امامان جمعه و نیرو‌های حزب‌الله با دوران وزارت علی جنتی بود که منجر به لغو د‌ه‌ها کنسرت در سال‌های اخیر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
gotenberg - تهران، ایران
ایرانیان باستان قریب ۸۰ جشن در سال داشتند و نیاکان ما گریه را سخت نکوهش مییکردنند .iranian سیه پوشیدن را اهریمنی و زشت میپندشتنند .موسیقی ورقص و آواز نزد ایرانیان عبادت بود . عا‌‌ی مردم چه شده که ۴ تا آخونده دوزاری که برای خندان نمازی که به گفته دین سیاهشان بهترین عبادات است مبالغ هنگفتی طلب میکنننند باید هم با رسمم پدران ما که همان نزدیکی‌ با پرودگارشان با شادی و رقص و آواز است مخالفت کنند
‌سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو