فیفا فوتبال ایران را جریمه کرد

فیفا، فدراسیون بین‌المللی فوتبال، یک رشته جریمه نقدی و محرومیت علیه تیم ملی فوتبال ایران وضع کرده است.
 

این جریمه‌ها در رابطه با اتفاقاتی است که در دیدارهای اخیر تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی رخ دادند.

 
تیم ملی ایران در روز‌های ۱ سپتامبر/۱۱ شهریور و ۱۱ اکتبر/۲۰ مهر میزبان تیم‌های ملی قطر و کره‌ جنوبی بود.
 
طبق گزارش رسمی فیفا، "بدرفتاری میان تماشاگران"، "حضور افراد غیررسمی در زمین بازی" و "بدرفتاری تیم" ملی ایران در بازی با قطر، باعث شده‌اند که این نهاد جهانی فوتبال، فدراسیون ایران را چهل هزار فرانک سوئیس (۴۱۰۰۰ دلار) جریمه کند. علاوه بر آن، فدراسیون فوتبال ایران با اخطار رسمی فیفا هم مواجه شده است.
 
همچنین، "برگزاری مراسم مذهبی" قبل از بازی ایران با کره جنوبی و بین دو نیمه،"استفاده از پهپاد در طول مراسم"، و "رفتار بد تماشاگران" باعث شده تا فیفا علاوه بر هشدار دادن به تیم ملی ایران، فدراسیون فوتبال را هم ۴۵۰۰۰ فرانک سوئیس (۴۶۰۰۰ دلار) جریمه کند.
 
از سوی دیگر، کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران، به دلیل "احترام نگذاشتن به محوطه فنی" در دیدار با قطر اخطار گرفت. علاوه بر آن، اظهارات او در کنفرانس خبری بعد از بازی با ازبکستان باعث شد که این سرمربی پرتغالی از سوی فیفا یک اخطار دیگر بگیرد.
 
جواد نکونام هم برای ۶ بازی محرومیت گرفت که ٣ محرومیت او تعلیقی است. بر اساس گزارشها محرومیت نکونام در ۳ بازی قطعی است؛ او به مدت یکسال زیر نظر قرار خواهد گرفت و در صورت تکرار تخلف، از سه بازی دیگر نیز محروم خواهد شد. نکونام همچنین ۲۵۰۰۰ دلار جریمه شده است.
 
سردار آزمون و احسان حاج صفی هم به دلیل "رفتار غیرحرفه‌ای" در دیدار با قطر ۵۰۰۰ فرانک (۵۰۰۰) جریمه شدند. همچنین، آزمون به برای یک بازی و حاج صفی برای دو بازی محروم خواهند شد.
 
بازی بعدی تیم ملی ایران روز ۱۵ ماه جاری مقابل سوریه است. تیم ملی ایران در چهار بازی خود در گروه A، موفق شده سه پیروزی (علیه قطر، ازبکستان، و کره) به دست آورد، و یک بازی را هم (مقابل چین) مساوی کرده است.
کی‌روش به دلیل "احترام نگذاشتن به محوطه فنی" در بازی با قطر، و اظهاراتش در کنفرانس خبری بعد از بازی با ازبکستان مورد تنبه فیفا قرار گرفت
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
عینا تمام این مسائل از ورود افراد غیر به زمین فوتبال که حتی به لیگ هم سرایت کرده را گفتم. حماقت نکوناز را گفتم که در حال حاضر هم بیشترین تنبیه برای او در نظر گرفته شده. از بی احترامی کی روش هم گفتم که باعث جریمه شد و همچنان هم تکرار میکنه. فیفا هم با ما لج داره؟ فیفا هم از طرفداران دلواپسان و بیل و کلنگه؟ متاسفانه ما هستیم که مثل کبک سرمون را کردیم تو برف و بی اخلاقی و نامردی ها را غیرت قلمداد می کنیم. رسانه هامون هستند که هرغلطی اینها می کنند را به غیرتمندی و تلاش مضاعف تعبیر میکنند و به خورد جوانان می دهند. اینها که چیزی نیست! اگر به دنیا در مورد نحوه آماده سازی تیم ملی و تعطیلی لیگ و نحوه تخریب باشگاه ها توسط سرمربی تیم ملیمون اطلاع بدیم و دست آخر هم بهشون بگیم تنها دست آورد بعد از 5 سال برامون دفاع اتوبوسی بوده و ما امروز آن را تاکتیکی ترین بازیها میدانیم و تازه از مربیان بدون مدرک در بهترین تیم هامون استفاده می کنیم. کلا فوتبالمون را شات داون می کنند و اولین اقدام هم گرفتن لقب لیگ برتر خواهد بود چون ما ناقض شرایط لیگ برتر هستیم و به آن هم مفتخر.
جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
باید از جام جهانی محروم میکردن که دیگه از این غلطا نکن
جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +300شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +231پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +188سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +175ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +157فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +120علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +119ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +118شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه