گروه خونی‌تان می‌تواند نشان‌دهنده ابتلا به کدام بیماری‌ مهلک باشد؟

پژوهش‌های جدید حاکی از آن است که گروه خونی می‎تواند نشانگر میزان خطر ابتلای شخص به بیماری‌های قلبی، آلزایمر و حتی سرطان باشد.
 

براساس تحقیقات جدید، افرادی با گروه‎‏های خونی غیر از O، به میزان ۶۰ تا ۸۰ درصد بیشتر از افرادی با گروه خونی O دچار لخته‎شدن خون می‎شوند. منظور مواردی از لخته‎شدن است که پس از تشکیل شدن در رگ‌خونی به سوی ریه‎ها حرکت کرده و گاهی نتایج ویرانگری برجای می‎گذارند.

 
طبق مطالعات دانشکده بهداشت‎عمومی دانشگاه هاروارد، افرادی با گروه خونی A، B یا AB، در مقایسه با دارندگان گروه خونی O، در معرض خطر بیشتری در ابتلا به بیماری‌ سرخرگ‌های قلبی قرار دارند.
 
دیگر تحقیقات نیز تائیدکننده این موضوع هستند که افرادی با گروه‎‏های خونی غیر از O بیشتر دچار التهاب می‎شوند.
 
«ماری کوشمن» متخصص خون در دانشگاه «ورمونت» در آمریکا می‌گوید: اگر دارای گروه خونی غیر از O هستید، خیلی ناراحت نشوید، چرا که با مدیریت عوامل خطرزا در قبال قلب مانند فشار خون بالا، دیابت، تغییر عادات زندگی و استفاده از داروهای مناسب می‌توان به نتیجه‌ای معکوس با پیش‌بینی‌ها دست‌یافت.
 
مطالعه اخیر دانشگاه ورمانت بر روی ۳۰ هزار نفر نشان داد افرادی که گروه خونی AB دارند، ۸۲ درصد بیش از دیگران در معرض مشکلات حافظه‎ای قرار می‎گیرند که در نهایت منجر به زوال عقل می‎شود.
 
دکتر کوشمن دراین‌باره می‎گوید:”نوع خون در ابتلا به بیماری‌هایی مانند سکته مغزی که مبنای عروقی دارند مؤثر شناخته‏ شده‎بود، بنابراین ما فکر کردیم که شاید مشکلات عروقی در ابتلا به مشکلات حافظه نقش داشته‌باشند”.
 
خوشبختانه آن‌طور که دکتر کوشمن می‌گوید اثرگذاری بیماری‌های عروقی بر مشکلات حافظه، اندک است، اما این موضوع اهمیت دارد که برای حفظ سلامتی، فشار خون خود را کنترل کنید، از کشیدن سیگار بپرهیزید، فعال باشید و رژیم غذایی سالمی را دنبال کنید.
 
کوشمن افزود: “رعایت کردن هرکدام از این موارد می‎تواند روند ابتلا به مشکلات مربوط به حافظه را کند کند”.
 
در ضمن خواندن کتاب، حل جدول و تعامل اجتماعی نیز در پیشگیری از ابتلا به زوال عقل، مؤثر هستند.
 
«گوستاف ادگرن»، دانشیار اپیدمیولوژی در انستیتو کارولینسکای سوئد، می‌گوید مطالعات متعددی نشان داده‌اند افرادی که دارای گروه خونی A هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده قرار می‎‏گیرند.
 
از سوی دیگر امکان ابتلا به بیماری زخم معده در افراد دارای گروه خونی O بیشتر است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +328شاهزاده رضا پهلوی: معترضان در کنار شعار آزادی نام من را فریاد می‌زنند
  • +322نیروهای نظامی ویژه دلتا آمریکا، در مرزهای عراق مستقر شدند
  • +305شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: من اولین فراخوان خود را امروز با شما در میان می‌گذارم
  • +299شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • +266خروش دوباره در خیابان‌ها؛ تداوم اعتراضات سراسری به‌رغم تهدیدهای علنی خامنه‌ای
  • +221شاهزاده رضا پهلوی: هم‌میهنان،‌ خیابان‌ها را رها نکنید و حضور خود را گسترده‌تر کنید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • +195شاهزاده رضا پهلوی خطاب به خامنه‌ای: مبارزه تا نابودی رژیم ضدایرانی‌ات ادامه خواهد داشت
  • +169روزنامه تایمز: علی خامنه‌ای قصد دارد در صورت تشدید اعتراض‌ها به مسکو بگریزد
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: رژیم سخت ترسیده است و می‌خواهد اینترنت را قطع کند