باراک اوباما به مناسبت ازدواج دستیار ایرانی تبارش پیام ویدئویی فرستاد

فریال گواشیری، دستیار ایرانی تبار پرزیدنت اوباما  فریال گواشیری، دستیار ایرانی تبار باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در روز ازدواجش، پیامی ویژه از رئیس جمهور دریافت کرد.
 

آقای اوباما در پیامی ویدئویی، پیوند فریال و همسرش محمد (مو) میرقهاری را تبریک گفت. پرزیدنت اوباما در این پیام گفت: «فریال ، میخواهم به تو و مو تبریک بگویم در این روز. من و میشل خیلی دوست داشتیم با شما جشن بگیریم. اما می دانم که سرت به اندازه کافی شلوغ هست که من و مأموران حفاظتی هم بخواهیم اضافه شویم. در ضمن بد نیست چند روزی را از رئیست دور باشی. می خواهم بدانی که بهت افتخار میکنم و خیلی خوشبخت هستیم که تو را در زندگی مان داریم؛ حضور شادمانه و لبخندت را که هر روز صبح زمانی که وارد دفترم می شوم، لبخند دلپذیرت را می بینم و با اینکه هر روز نمیتوانم بگویم اما امروز می توانم بگویم که ازت ممنونم. اگر بتوانی من را تحمل کنی، حتما مو را هم می توانی تخمل کنی. و مو ! تو هم بدان که من مراقب فریال هستم پس خراب کاری نکن. من و میشل به شما تبریک میگوییم و دوستتان داریم.»

 
در جشن عروسی فریال گواشیری، اندی خواننده پرآوازه موسیقی پاپ نیز با شینی همسرش حضور داشت و اجرا کرد.
 
فریال گواشیری ، از سال ۲۰۱۴ به عنوان دستیار شخصی رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید مشغول به کار شد. او، سفرهای خارجی و ملاقات های پرزیدنت اوباما را برنامه ریزی می کند. همچنین در هماهنگی رویدادهایی مانند جشن نوروز در کاخ سفید نقش دارد.
 فریال در سال ۲۰۰۷ در کمپین انتخاباتی باراک اوباما و ستاد انتخاباتی او در شیکاگو مشغول فعالیت شد. پس از انتخابات، گواشیری در شورای امنیت ملی کاخ سفید به عنوان مشاور ارشد بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی، مشغول به کار شد و سپس مشاور ارشد رئیس دفتر کاخ سفید و مدیر بازدیدها در شورای امنیت ملی شد.
 فریال گواشیری عضو فعال بنیاد زنان آمریکایی ایرانی تبار نیز هست و به زبان فارسی مسلط است.
 
او در یکی از کنفرانس‌های سالانه این بنیاد گفت که قصد دارد پس از پایان دوران خدمتش در کاخ سفید، به عنوان معلم یا یک فعال خدمات اجتماعی مشغول کار شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
Big_Bang - دورتموند، آلمان
پس بخاطر همین اوباما بمب اتمی ایران را ناگهان بی‌ خطر حس کرد زیرا فهمید خطر واقعی‌ کجاست. فکر کرده که اگه الان این ملاها را برکنار کنم، فردا اینها حتما جای من را هم میگیرند.
جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱
۳۶
Roxenda - لندن، انگلستان
اوباما یک حـ...‌ای هست که دومی‌ نداره ! از طرفی‌ ایران رو دقیقا شب توافق میذاره توی لیست تروریست‌ها که ما دو ملیتیا مجبور بشیم برا آمریکا ویزا بگیریم و دیگه هیچ ‌اروپایی هم به ایران نره ! از طرفی‌ هم این کارش ! واقعا انسان به این دورویی و حیله گری ندیده بودم
جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
۴۷
محسن_خوزستان - هامبورگ، آلمان

باعث افتخاره ،آفرین .
جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن