وزیر اطلاعات ایران می گوید سناتور اهل یوتا کاملا زیر نظر بود

سناتور ایالتی یوتا در ماه سپتامبر به ایران رفته بود وزیر اطلاعات ایران از عملکرد ماموران وزارت اطلاعات در جریان بازدید یک سناتور ایالتی یوتا از ایران دفاع کرده است.
 

محمود علوی روز سه شنبه در جلسه علنی مجلس در واکنش به اتهام چهره های تندرو دایر بر اینکه آن بازدید یک گسست امنیتی بود اظهار نظر می کرد.

 
سناتور جیم داباکیس که عضو سنای ایالتی یوتا و همجنسگراست در ماه سپتابر به ایران سفر کرده بود.
 
آقای علوی گفت: "وزارت اطلاعات بر ورود جیمز داباکیس اشراف کامل داشته همچنین در خصوص ورود، اقامت، بازدیدها، دیدارها و ترددهای وی اشراف کامل داشته است البته قابل اذعان است که سفر وی به ایران برای بار دوم صورت گرفته است."
 
این درحالی است که سناتور داباکیس می گفت به عنوان شهروند خصوصی به ایران رفته و مقام های دولت ایران هم گفتند که در تقاضانامه ویزای او قید نشده بود که او یک مقام انتخابی در آمریکاست.
 
وزیر اطلاعات ایران همچنین این سوال را مطرح کرد که چرا نمایندگان معترض در مورد سفر سال ۲۰۱۰ این سناتور در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اعتراضی ندارند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس او گفت: "وی در ۱۸ شهریورماه وارد کشور شده و ۲۴ شهریور ماه از کشور خارج شده اند یعنی به مدت ۶ روز در کشور ما حضور داشتند در حالی که در سال ۸۹، ۱۶ شهریور ماه وارد و ۳۰ شهریور ماه از کشور خارج شده است حال جای این سوال باقی است که چرا وزارت اطلاعات در سال ۹۴ باید نسبت به سفر۶ روزه وی حساسیت نشان دهد اما سفر ۱۵ روزه وی در سال ۸۹ مشکل نداشته است البته ما تاکید می کنیم که در خصوص مسئله نفوذ ایشان رصد کرده ایم و مسائل را بررسی خواهیم کرد."
 
آقای داباکیس پس از بازگشت از ایران گفت که این سفر به دعوت یک گروه دانشگاهی در ایران انجام شده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند