برخورد ماموران با تجمع هواداران محمدعلی طاهری مقابل بیمارستان بقیه‌الله

ایران وایر: شماری از حامیان محمدعلی طاهری، بنیان گذار «عرفان حلقه» که روز دوشنبه پس از چند روز بی خبری از در مقابل بیمارستان بقیة الله الاعظم در تهران تجمع کردند اما ماموران نیروی انتظامی و امنیتی ضمن برخورد با آنها، چند تن از تجمع کنندگان را بازداشت کردند.
 

به گزارش خبرنگار عرفان حلقه، بنا بر برخی گزارش های تأیید نشده، محمد طاهری بر اثر اعتصاب غذا به این بیمارستان منتقل شده است. نیروهای امنیتی برخی از تجمع کنندگان را بازداشت کردند و در خبرها آمده است که این بازداشت شدگان تجمع روز شنبه یکم آبان در مقابل بیمارستان بقیه الله به زندان تهران بزرگ (فشافویه) انتقال یافتند.

 
طرفداران محمدعلی طاهری از پیامدهای اعتصاب غذای او ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی اش هستند و گزارش ها از آن حکایت دارد که محمدعلی طاهری پس از اعتصاب غذا در زندان اوین به دلیل وخامت حال جسمی اش به بیمارستان منتقل شده است و از هنگام انتشار این خبر از اواخر هفته گذشته، هوادارنش مقابل بیمارستان بقیه الله تجمع می کنند.
 
روز دوم آبان نیز، ماموران امنیتی به منزل مسکونی برخی از شاگردان محمدعلی طاهری، در اصفهان هجوم بردند و شماری از آنها را  بازداشت کردند. تعداد دستگیرشدگان در اصفهان حدود ۲۵ نفر بوده اما از اسامی تمام آنها تا این لحظه اطلاعی در دست نیست.
 
زندان فشافویه از بدنام ترین زندان های جمهوری اسلامی و محل نگهداری زندانیان با جرایم خطرناک است. زندانیان رها شده از این مرکز می گویند: «در زندان تهران بزرگ، افراد را در بدو ورود به شدت کتک می زنند، موهای آنها را می تراشند و مورد تحقیر و هتک حرمت قرار می دهند. هر خلافکاری که به این زندان می رود راه های خلاف و بزه را بسیار بهتر از قبل یاد می گیرد.»
 
این چندمین بار است که شاگردان محمدعلی طاهری به صورت تنبیهی، بدون رعایت اصل تفکیک جرائم، به این زندان فرستاده می شوند.
 
تجمع هوادارن محمد طاهری در برابر بیمارستان بقیه الله، از اواخر هفته گذشته آغاز شده است که در اعتراض به اعتصاب غذای محمد طاهری و بستری شدن او در بیمارستان به دلیل وخیم شدن حالش است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
amirir - تهران، ایران
بدبخت شدیم یک دین جدید ظهور کرد.
‌سه شنبه ۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +165جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!