تولید قرص ضدبارداری برای مردان!

دانشمندان انگلیسی طی یک دستاورد بزرگ موفق به تولید قرص پیشگیری از بارداری برای مردان شدند.
 

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، این پیشرفت می‌تواند زندگی زناشویی میلیونها زوج را تغییر دهد.

 
محققان به مدت چندین دهه تلاش کرده‌اند تا جایگزینی قابل اعتماد برای ابزار جلوگیری کنونی و وازکتومی پیدا کنند اما در این زمینه پیشرفت چندانی نداشتند.
 
در حال حاضر دانشمندان بریتانیایی با تولید قرصی که اسپرم را غیرفعال کرده و از حرکت آن جلوگیری می‌کند، موفق شدند تا در بدن مردان ناباروری موقت ایجاد کنند.
 
این قرص‌ها دارای ترکیباتی است که وارد اسپرم شده و حرکت دم اسپرم را متوقف می‌کند. بنابراین اسپرم نمی‌تواند شنا کند و شانسی برای بارور کردن تخمک ندارد.
 
این پیشرفت کلیدی می‌تواند به تولید قرص‌های سریع‌الاثر یا یک اسپری بینی منجر شود که مردان می‌توانند چند ساعت و یا شاید فقط چند دقیقه قبل از نزدیکی از آن استفاده کنند.
 
محققان بر این باورند که اثرات این دارو چند روز طول کشیده، بدین معنی که پس از گذشت چند روز مردان مجددا قدرت باروری خود را به دست می‌آورند.
 
محققان این پژوهش اظهار کردند که داروی جدید آنها در آزمایشات آزمایشگاهی با موفقیت توانسته عملکرد اسپرم را متوقف کند.
 
آنها اسپرم‌های سالم را گرفته و این ترکیبات را به آن اضافه کردند و در عرض چند دقیقه مشاهده کردند که اسپرم دیگر نمی‌تواند حرکت کند.
 
به گفته کارشناسان، این دارو زندگی زوج‌های زیادی را تغییر داده و آنها را ازنگرانی در مورد بچه‌های ناخواسته رها می‌کند.
 
فروش جهانی داروهای ضد بارداری سالانه مبلغی در حدود 13 میلیارد پوند بوده و استقبال از این محصول با اثرات برگشت پذیر بی‌شک زیاد خواهد بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +259شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +221شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +178پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +143سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +122ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +118ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +103ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم