اوباما: ترامپ رأی بیاورد پیشرفت‌های هشت سال گذشته بر باد خواهد رفت

رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه در سخنانی در گردهمایی حزب دموکرات در ایالت اوهایو هشدار داد اگر دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری رأی بیاورد، پیشرفت‌های ایالات متحده در طول هشت سال دولت او بر باد خواهد رفت.
 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما که برای حمایت از هیلاری کلینتون هم‌حزبی و وزیر خارجه پیشین خود به کلیولند رفته است، در سخنانی از دموکرات‌های اوهایو خواست از همین امروز و با شرکت در انتخابات پیش از موعد مانع از چنین امری شوند.

 
وی که بالاترین مقام منتخب حزب دموکرات در آمریکاست، با بیان این که وضعیت زنان، اقلیت‌ها و گروه‌های دیگر در کشور بهتر از آن چیزی است که ترامپ می‌گوید، گفت نیازی نیست شما شوهر یا پدر باشید تا بفهمید رفتار او با زنان تا چه حد «نادرست» است.
 
سخنرانی امروز آقای اوباما نیز بار دیگر با فریادهای تعدادی از طرفداران دونالد ترامپ متوقف شد، که با حضور در گردهمایی دموکرات ها شعارهایی علیه بیل کلینتون رئیس جمهوری اسبق آمریکا و همسر هیلاری کلینتون سر داده و او را متهم به «تجاوز جنسی» کردند.
 
روز سه شنبه و در جریان سخنرانی اوباما در کارولینای شمالی نیز چند طرفدار جوان ترامپ تی‌شرت‌هایی بر تن داشتند که بر روی آنها نوشته بود «بیل کلینتون متجاوز است،» و برای لحظاتی سخنرانی را متوقف کردند. آقای اوباما با لبخند گفت ویژگی دموکراسی همین است.
 
به دنبال انتشار صحبت‌های یازده سال پیش دونالد ترامپ درباره تمایل او به برقراری رابطه جنسی با زنان و سپس اظهارات چند زن که او را متهم به تعرض یا آزار جنسی در سال‌های پیش کرده‌اند، نامزد جمهوریخواهان در روزهای اخیر تحت فشار زیادی قرار گرفته است.
 
او و حامیانش در مقابل، بیل کلینتون همسر نامزد حزب رقیب را که هجده سال پیش در دوران ریاست جمهوری اش با اتهام رابطه جنسی خارج از عرف با یکی از کارکنان کاخ سفید روبرو بود و به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌ها علیه او تبدیل شد، هدف حمله قرار داده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
سهیل ایرانی - برلین، آلمان
کار الکس جونزه. آدم با حالیه. شدیدا راست و طرفدار ترامپ و یه شبکه رادیویی داره. یه سری تیشرت خودش طراحی کرده و میفروشه که روش نوشته بیل کلینتون متجاوزه. جایزه گذاشته هر کی جلوی دوربین های تلویزیون ملی این پیرهنا را بپوشه بهش هزار دلار و اگه با صدای بلند همزمان بگه که بیل کلینتون متجاوزه، پنج هزار دلار جایزه میگیره. اوباما و کلینتون هر از گاهی تو صحبتاشون یه تیکه به الکس جونز میندازن. جالبی ماجرا اینه که جناح راست در آمریکا عین جناح راست خودمون یه سری آدم مشخص هستن که کاملا به طور هماهنگ مثل یک گروه ارکستر حملات خودشون را انجام میدن اما جناح چپ عین ایران خیلی بی بخار و آرام و متین عمل میکنن.
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹
۴۶
آریا ایرانی - لیون، فرانسه
ترس دموکراتها از ترامپ جنجالی اونقدر زیاده که رئیس جمهور هم کار اصلی شو رها کرده و رسما عضو کمپین انتخاباتی دموکراتها شده و داره واسه هیلاری تبلیغ می کنه. یکی نیست بگه بابا جان ! این ترامپ محصول بی حالی خودته ها ! آدم یاد اون رئیس جمهوری میفته که دست رفیقشو بلند کرد و گفت : من یعنی این و این یعنی من😂😂😂
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰
۶۰
Sepas - تهران، ایران
پس من به خانم هیلاری کلینتون رای میدم، شما هم رای بدین ;)
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۳
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
آروم باش برادر حسین!! کشوری که درآمد فقط صنعت فیلم و موزیکش به اندازه بهای کل فروش نفتی ما است این حرفها نمیچسبد!!!
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۵
۲۷
ab shangooli - لندن، انگلستان
اوباما: ترامپ رأی بیاورد پیشرفت‌های هشت سال گذشته بر باد خواهد رفت. نمونه آی‌ از پیشرفت‌های دولت ۸ساله باراک اوباما : ۱- صلح بین اسرائیل و فلسطین ۲- از بین بردن تروریست در خاور میانه ۳- صلح بین دولت افغانستان و طالبان ۴- صلح در سوریه ۵- ایجاد امنیت کامل در عراق و ایجاد صلح بین تمام اقشار ۶- عدالت و برابری در آمریکا و از بین بردن تبعیض نژادی بین سفید و سیاه ۷-عدم حمایت از حامیان تروریست یعنی عربستان ، قطر و ترکیه ۸- ایجاد صلح در تمامی‌ دنیا زیر پرچم آمریکا. وای به آن روزی که ترامپ رئیس جمهور آمریکا بشه و تمامی‌ این دستاورد‌ها از بین بره.
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۳
۳۶
AЯMAN 2000 - نصف جهان، ایران
اونم چه پیشرفت هایی!!! خخخ اینقدر مثبت و کارساز بوده که نتیجه اش رو همه مردم دنیا مخصوصا ایرانی ها احساس کردند! برو بسکتبالت رو بازی کن کاکو. وقتی تو حتی قبل رئیس جمهور شدنت آرزوی دست دادن با علی چلاق روضه خوان رو در سر می پروروندی و وقتی رئیس جمهور شدی به مدت هشت سال! اِند تا نامه فدایت شوم واسش پست کردی دیگه تکلیفت معلومه که چقدر واسه مردم و کشورت موثر بودی!.
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +102شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم