علی سعیدی: برخی روحانیون به بلای دامن‌گیر سروش و کدیور مبتلا شده‌اند

علی سعیدی٬ نماینده علی خامنه‌ای در سپاه پاسداران، روز شنبه در سخنانی خبر داد که «بلایی» که عبد‌الکریم سروش و محسن کدیور دچارش شده بودند٬ «دامن» برخی روحانیون داخل کشور را هم گرفته است.
 

به گزارش روز شنبه، ۱۰ مهر، وب‌سایت «انتخاب»٬ آقای سعیدی در جمع گروهی از اعضای سپاه اصفهان همچنین غیرمستقیم به حسن روحانی و اکبر هاشمی رفسنجانی حمله کرده است.

 
حملات این روحانی محافظه‌کار همچون دیگر منتقدان دولت٬ بدون اشاره به نام روحانی٬ هاشمی یا محمد خاتمی صورت گرفته است.
 
به گفته وی، برخی روحانیون و سیاسیون در جمهوری اسلامی همچون سروش و کدیور دچار «چرخش»٬ «انحراف» و «عقب‌گرد ذهن» شده‌اند.
 
آقای سعیدی همچنین با اشاره به برخی از اظهار نظرها مبنی بر «کنار گذاشتن» توان نظامی برای دستیابی به پیشرفت اقتصادی٬ گفت: «آن چیزی که توانست خطر سایه جنگ را برطرف کند لبخند دیپلمات‌ها نبود، بلکه غرش موشک‌ها بود.»
 
سعیدی به همراه طیف گسترده‌ای از محافظه‌کاران و حامیان علی خامنه‌ای در سه سال گذشته بارها از سیاست خارجی دولت حسن روحانی در مقابل آمریکا و غرب انتقاد کرده است.
 
آنها می‌گویند «دیپلماسی لبخند» دولت یازدهم نتوانسته مسائل و مشکلات ایران را حل و فصل کند و این توان و قدرت نظامی جمهوری اسلامی است که در معادلات جهانی تعیین‌کننده است.
 
اکبر هاشمی رفسنجانی هم چندی پیش در سخنانی به این موضع‌گیری‌ها واکنش نشان داده و از آلمان و ژاپن محروم از داشتن نیروی نظامی به عنوان دو کشور موفق نام برد.
 
اما این اظهارات هاشمی با واکنش تند گروهی از فرماندهان سپاه و روحانیون نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی مواجه شده و منجر به شروع دور جدیدی از حملات آنها به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و حتی حسن روحانی شد.
 
علی سعیدی هم در همین رابطه از کسانی سخن به میان آورده که «به شدت به دنبال اقتصاد عاریتی» هستند، در حالی که تاکید علی خامنه‌ای بر اجرای طرح «اقتصاد مقاومتی» است.
 
سعیدی افزود که این افراد معتقدند «نمی‌توانیم در مقابل آمریکا بایستیم» که همین موضوع نشان می‌دهد آنها «با انقلابی‌گری و ایستادگی در مقابل آمریکا مشکل دارند.»
 
این روحانی محافظه‌کار همچنین از «سیاسیونی» سخن به میان آورد که به گفته وی «از اصول انقلاب فاصله گرفته‌ و این موضوع در مدل رفتاری و عملکردی آنان به وضوح مشخص است.»
 
نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران در ادامه «تمایل شدید به ارتباط و پیوند با آمریکا» را از «خطرناک‌ترین» مسائل امروز ایران دانسته است.
 
وی گفت: «متأسفانه شاهد حرکت خزنده‌ای در راستای هزینه‌کرد عمق استراتژیک ایران با به راه‌اندازی برجام ۲ و ۳ هستیم.»
 
سعیدی درباره پروژه «نفوذ» هم سخن گفته و «تغییر نگرش سیاسی مسئولان، تصرف در باور و نگرش فرهنگی مردم و استقبال از شیطان بزرگ» را از جمله مسائل قابل توجه در این زمینه دانست.
 
وی گفت: «در ماجرای فروپاشی شوروی تغییر در محاسبات خروشچف، تغییر در باور مردم و تغییر در مجلس صورت گرفت تا این که شوروی فروپاشید.»
 
این اظهارات در واقع ادامه کنایه‌ها و انتقاد‌هایی است که در سه سال گذشته از سوی محافظه‌کاران علیه حسن روحانی و دولت یازدهم مطرح می‌شود.
 
آنها به طور تلویحی می‌گویند که ذهن و زبان افرادی مثل روحانی و هاشمی رفسنجانی تحت تاثیر «القائات دشمن» تغییر کرده و آنها را دچار «محاسبات اشتباه» کرده است.
 
روز گذشته نیز غلامحسین محسنی اژه‌ای٬ معاون اول رئیس قوه قضائیه، در اظهاراتی مشابه حملات غیرمستقیم تندی متوجه روحانی و هاشمی رفسنجانی کرده بود.
 
آقای محسنی اژه‌ای گفته بود که «دشمن» توانسته از میان خانواده‌های برخی افراد منتسب به انقلاب و آقازاده‌ها در ایران «یارگیری» کند.
 
به گفته سخنگوی قوه قضائیه٬ این افراد «می‌گویند انقلاب تمام شده و رهبری چه اصراری دارند که مرتب و پیوسته... بر لزوم حفظ روحیه انقلابی تأکید دارند؟»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
من منم - سایتاما ، ژاپن
شما موشک و بمب و .. رو فقط برای فرو نپاشیدن و حفظ نظام خودتون میخواهید نه برای حفظ جان و مال و ناموس مردم .
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۷
۷۰
بردیا ارانی - کلن، آلمان
با اینکه سروش و کدیور هم عددی نیستند اما چند ابسیلون از شما بهتر هستند ودر راه ادم شدن هستند .
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو