ایران و کره‌جنوبی، ۱۹ مهر در استادیوم آزادی؟

با تلاش‌های وزارت ورزش و همکاری موثر وزارت امور خارجه و هم‌چنین پیگیری فدراسیون فوتبال، احتمال برگزاری دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره در ۱۹ مهر قوت گرفته است.

تیم ملی فوتبال ایران در ادامه رقابت‌های مقدماتی مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه و طبق برنامه باید در ۲۰ مهر و همزمان با تاسوعای حسینی در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی کره جنوبی باشد، دیداری که با توجه به همزمانی با ایام عزاداری در کشورمان، نگرانی‌هایی را به همراه داشته است.

اما به نظر می‌رسد که با تلاش‌های صورت گرفته، این دیدار در روزی غیر از تاسوعای حسینی برگزار خواهد شد.

 
محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در هفته گذشته و طی نشستی که در محل وزارت ورزش با مسوولان فدراسیون فوتبال داشت، به مهدی تاج ماموریت داد تا ضمن سفر به هند و حضور در کنگره فیفا، رایزنی‌های جدی خود با مقامات کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا را برای تغییر زمان برگزاری دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره به انجام برساند و در این راستا رییس فداسیون فوتبال نیز مذاکراتی را با «اینفانتینیو» و «شیخ سلمان» به انجام رسانده و موافقت ضمنی آنها را برای تغییر زمان برگزاری این دیدار را نیز کسب کرده است.
 
طبق اطلاعات واصله به خبرنگار ایسنا، رییس فیفا در پاسخ به درخواست رییس فداسیون فوتبال ایران درباره‌ی امکان تغییر زمان بازی ایران و کره، هرگونه جابجایی در برنامه این بازی را موکول به توافق دو تیم کرده است. اینفانتینیو اعلام کرده در صورتی که کره‌ای‌ها مخالفتی با تغییر زمان برگزاری این دیدار نداشته باشند، فیفا نیز مخالفتی با این تغییر نخواهد داشت.
 
وزارت ورزش و جوانان و در راس آن محمود گودرزی نیز در تهران رایزنی‌هایی را برای تحقق این مهم انجام داده و ضمن دیدار با معاون وزیر خارجه و هم‌چنین ارتباط با سفارت کره در تهران تلاش کرده تا از طریق دیپلماتیک شرایط و مذاکرات لازم را برای تسهیل در جلب نظر فدراسیون فوتبال کره به انجام رساند.
 
بر اساس آخرین رایزنی‌های انجام شده و پیشنهادات مطرح، امکان تعویق این دیدار تا بعد از عاشورا به دلیل مشکلات تیم‌های ملی در حفظ لژیونرها منتفی شده و پیشنهاد تازه وزارت ورزش برای برگزاری این دیدار در پیش از تاسوعا مورد توجه و رایزنی نهایی است و چنانچه اتفاق خاصی رخ ندهد، احتمال اینکه بازی ایران و کره در ۱۹ مهر برگزار شود، بسیار زیاد است.
 
اکنون با توجه به رایزنی‌های دیپلماتیک وزارت خارجه و وزارت ورزش و هم‌چنین مذاکرات سازنده مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال در هند، برگزاری دیدار تیم‌های ملی ایران و کره در یک روز زودتر از برنامه‌ریزی سابق تنها منوط به هماهنگی و کسب نظر کادرفنی تیم کره‌ای است که با توجه به حُسن نظر مقامات سفارت کره در تهران و نظر موافق فیفا، احتمال تغییر زمان این دیدار بسیار زیاد است
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • کارنامه احمدرضا رادان؛ از سرکوب اعتراضات تا تحریم‌های جهانی و کنترل‌های اجتماعی
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • تصاویر سلبریتی‌های جهانی بر روی فرش قرمز مراسم اسکار ۲۰۲۶
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • +327ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +258اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +185ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد