پلیس فارس:خدمات آرایشگاهی به عروسی‌ها تا ساعت ۱۸و عکس و فیلم تا ساعت ۲۰ مجاز است

پلیس استان فارس در اطلاعیه ای محدودیت های جدیدی را در ارائه خدمات به عروس و دامادها اعلام کرد.
 

به گزارش خبرگزاری ایرنا، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان فارس در این اطلاعیه که روز سه شنبه ۳۰ شهریور منتشر شد اعلام کرد که راه اندازی کاروان عروسی در خیابان ممنوع است و جشن عروسی در تالارها باید پیش از ۱۲ نیمه شب به پایان برسد.

 
در ادامه اطلاعیه آمده است: " آرایشگران زنانه و مردانه حداکثر تا ساعت ۱۸ مجاز به ارائه خدمات به عروس و داماد هستند و در این ساعت عروس و داماد باید از آرایشگاه خارج شوند. عکاسان و فیلمبرداران نیز حداکثر تا ساعت ۲۰ مجاز به ارائه خدمات به عروس و داماد می باشند و در این ساعت باید عکاسی و فیلمبرداری به اتمام برسد و عروس و داماد وارد تالار و باغ مجالس شوند."
 
نیروی انظتامی فارس در اطلاعیه خود همچنین نسبت به ارائه خدمات "خلاف عرف و شرع" توسط برگزارکنندگان جشن ها هشدار داده و گفته است که محدودیت‌های اعلام شده درباره جشن‌های عروسی، به منظور "پیشگیری از مظاهر علنی فساد" به اجرا گذاشته می‌شود.
 
پیشتر سپاه پاسداران استان فارس اعلام کرده بود که تعدادی از فعالان در صنعت مدلینگ از جمله مانکن ها، طراحان، عکاسان و صاحبان مزون های لباس، را بازداشت کرده است.
 
روابط عمومی سپاه فجر استان فارس خرداد اعلام کرد که نیروهای سپاه فجر طی عملیاتی دوازده نفر را به اتهام ترویج فساد فرهنگی در فضای مجازی دستگیر کرده و تعدادی از افرادی که به عنوان مالک آتلیه، مانکن و طراح لباس فعالیت می‌کردند نیز شناسایی شده و تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.
 
خبرگزاری تسنیم هم به نقل از یک منبع آگاه در همین رابطه نوشت که ۲۰ مکان و واحد صنفی مانند آتلیه، مزون و طراح لباس به مکان ترویج فساد و فحشا تبدیل شده و به تولید و انتشار تصاویر مبتذل و غیراخلاقی از خانواده‌ها و افراد در فضای مجازی مبادرت می‌کردند که با اقدامات اطلاعاتی نیروهای سپاه فجر و دستور مقام قضایی ضمن پلمب این واحدهای صنفی تعداد ۱۲ نفر نیز دستگیر شدند.
 
حال نیروی انتظامی محدودیت‌های جدیدی برای آرایشگاه ها، عکاسی و فیلمبرداری و سالن های عروسی وضع کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
سهیل ایرانی - برلین، آلمان
از قدیم همینطور بوده. پادشاهان واسه اینکه به مردم بفهمونن کی رییسه. یه سری قانون من در آوردی را وضع میکردن تا ریاست خودشون را به مردم ثابت کنن. این داستان حجاب و منع ورود بائوان به ورزشگاه و ممنوعیت دوچرخه سواری و این قانون جدید همش از یه جنسه.
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
۴۸
Negah* - فرانکفورت، آلمان
خوب پلیس به فلاکت رسیده ایران برای به اجرا رساندن احکام الهی واسلامی خودشان را مشغول بگیر وببند مردم بدبخت که لقمه نان حلالی از زحمتشان در میارند میکند دست فروش های بدبخت کاسب کاران زحمتکش وخلاصه زورش به حکومت ودار ودسته دزدی های میلیادری ودکل های نفتی دزدیده شده وجنگل وفضای سبز فروشها وخالیبافها وتمساحها ودار ودسته اقا مجتبی وقاچاق فروشان وبرادران لاریجانی نمیرسه میفته جان مردم بدبخت که اعلام موجودیت بکند لعنت بر چنین حکومتی وطرفداران چشم وگوش بسته انها .
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
۴۶
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
بزودی داعش شکست می خوره و اینا دارن برنامه ریزی می کنن کهمقام متحجرترین حکومت دنیا رو بدست بیارن.و اینطور که پیش میره عربستان رو در "تحجر" شکست خواهند داد و الگویی خواهند شد برای طالبان و بقیه متحجرین جهان. گرچه آشکاره که این کارا برای هرچه ناراضی تر کردن مردم برای رای ندادن دوباره به "روحانی" انجام میشه.رییس جمهور هم که هارت و پورت می کنه فقط.
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
۳۴
Vahid.Persian - لوکزامبورگ، لوکزامبورگ
یه مشت دهاتی.. مال و پاچه خوار همه کاره استان فارس شدند...
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
۴۶
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

فتنه از عمامه خیزد نی زخم!
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
۳۹
afc30 - دالاس، ایالات متحده امریکا
اینا دارن دخالتشون رو توی زندگی خصوصی ادما روز به روز بیشتر میکنن. چند وقت دیگه هم قانوناشون به سطح خونه و اتاق خواب مردم میرسه
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
۴۱
سهیل ایرانی - برلین، آلمان
[::afc30 - دالاس، ایالات متحده امریکا::]. تنها راه حلش قانون شکنی به شکل گسترده است. دقیقا مثل قانون منع ماهواره.
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد