سفر سناتور ایالتی آمریکا به ایران؛ 'مردم ایران عاشق آمریکایی‌ها هستند'

جیم داباکیس عضو دموکرات مجلس سنای ایالت یوتا است جیم داباکیس، عضو مجلس سنای ایالت یوتا در آمریکا، در گفت‌وگو با یک تلویزیون محلی از سفر خود به ایران خبر داده است.
 

آقای داباکیس، سیاستمدار دموکرات آمریکایی، هدف از این سفر را خدمت به مردم ایالت یوتا و تمام مردم آمریکا با پیدا کردن راهی برای "برقراری صلح میان کسانی که چندان با هم صحبت نمی‌کنند" عنوان کرده است.

 
این عضو مجلس سنای یوتا بعد از بازگشت از این سفر گفته است که به دنبال افزایش موقعیت‌های تجاری در ایران و تبادل افراد و ایده‌ها میان دو کشور است.
 
آقای داباکیس به تلویزیون کی‌یو‌تی‌وی گفته است که به دعوت یک گروه دانشگاهی به ایران سفر کرده و به محض دریافت دعوت، فورا آن را پذیرفته "چون اگر در دنیای امروز یک شکاف یا سوء تفاهم باشد، این مشکل بین دنیای اسلام و ایالات متحده آمریکا است".
 
آقای داباکیس از مدافعان ازدواج همجنسگرایان بود و خودش هم که همجنسگراست در سال ۲۰۱۳ با شریک زندگیش ازدواج کرد.
 
در ایران علاء‌الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در واکنش به انتشار خبر این سفر گفته است که این کمیسیون در جریان سفر آقای داباکیس نبوده و او "با نمایندگان مجلس دیداری نداشته است."
 
محمدجواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی هم گفته است که "قطعا این موضوع را در قالب سئوال از سید محمود علوی وزیر اطلاعات پیگیری می‌کنم".
 
پیش از این تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا برای سفر به ایران درخواست ویزا داده بودند، اما این درخواست آنها پذیرفته نشده بود.
'مردم ایران عاشق آمریکایی‌ها هستند'
آقای داباکیس از مهمان‌نوازی مردم ایران تعریف کرده و گفته است: "مردم ایران عاشق آمریکایی‌ها هستند. هر جا می‌رفتیم دنبالمان می‌آمدند، با ما حرف می‌زدند و ما را به خانه‌هایشان دعوت می‌کردند".
 
به نوشته سایت کی‌یو‌تی‌وی سناتور ایالتی یوتا بارها در جریان سفرش از چیزهایی که دیده و شنیده شگفت‌زده شده است: از فروش لباس زیر مارک ویکتوریا سیکرتز تا سوال‌هایی که مردم می‌پرسیدند.
 
او از جمله به "علاقه مردم به مسیحیت" اشاره کرده و گفته به همین دلیل با رهبران کلیسا صحبت خواهد کرد تا ببیند تا چه حد مایل به فرستادن یک نماینده‌ به ایران هستند.
 
روابط ایران و آمریکا از ۳۷ سال پیش و بعد از اشغال سفارت آمریکا در تهران قطع شده است. ایران آمریکا را "شیطان بزرگ" می‌نامد و آمریکا ایران را بزرگ‌ترین حامی تروریسم در جهان می‌داند.
 
بعد از دهه‌ها تنش میان دو کشور مذاکرات و توافق هسته‌ای ایران باعث شد که دو طرف بیش از همیشه به هم نزدیک شوند و وزرای امور خارجه ایران و آمریکا بارها رودررو و به صورت دو جانبه با هم دیدار کنند.
 
اما آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران همچنان آمریکا را بزرگ‌ترین دشمن ایران می‌داند و بارها در ماه‌های اخیر نسبت به اعتماد به دولت آمریکا در هر زمینه‌ای هشدار جدی داده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

این همجنسگرا چی میگه؟ این رو برده بودین قزوین که میگه: "مردم ایران عاشق آمریکایی‌ها هستند. هر جا می‌رفتیم دنبالمان می‌آمدند، با ما حرف می‌زدند و ما را به خانه‌هایشان دعوت می‌کردند".
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
۶۵
mina minavand - هانور، آلمان

مردم ایران مهماندوست هستن و حساب ملت از رژیم خائن جمهوری اسلامی جداست.
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
۵۸
Iranian77 - ایران، ایران

دولت ایران هم که عاشق چینى ها و روسى هاست ، آخه چون خودشون گفتن که نه شرقى نه غربى جمهورى اسلامى 😄😄
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸
۴۷
Persian cherika - گوتنبرگ، سوئد

[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. فکر کنم خاطره قزوین رفتن هنوز تو ذهنت مونده درسته؟؟؟
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
۳۸
koros_nl - امستردام، هلند
کلا هر کی میره قزوین دوستش دارن !!
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
۳۶
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
[::Persian cherika - گوتنبرگ، سوئد::]. عزیزم، این رو که برات تو خبر "روزهای دل‌انگیز و شبهای خاطره انگیز قزوین توضیح دادم".
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. تفکر اسلامی یعنی تفکر شکم و زیر شکم . اگه همه کامنت های تو را بریزن تو چرخ گوشت ,خودت بهتر میدونی چی از توش در میاد
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
۵۸
Ahoora Mazda - اکلند، نیوزلند
تهوع اسلامی
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۷
۷۲
senator x - تهران، ایران
آخر نفهمیدیم این تفکر اسلامی ,....است یا....؟.
دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۵:۴۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا