جایزه ویژه جشنواره فیلم ونیز به آنا لیلی امیرپور رسید

این کارگردان ۳۶ ساله، در انگلستان به دنیا آمده و در کودکی به آمریکا مهاجرت کرده است. هیئت داوران جشنواره فیلم ونیز جایزه ویژه این دوره را به سینماگر ایرانی‌آمریکایی آنا لیلی امیرپور داد که با فیلم 'دار و دسته بد' در این جشنواره شرکت کرده بود.
 

این کارگردان ۳۶ ساله یکی از چند سینماگران ایرانی‌تبار است که تابستان امسال در راستای "افزایش گوناگونی نژادی و جنسیتی" به آکادمی اسکار دعوت شد.

 
جایزه اصلی جشنواره ونیز، شیر طلائی، به لاو دیاز، فیلم‌ساز فیلیپینی رسید که با فیلم "زنی که رفت" در این جشنواره شرکت کرده بود.
 
جایزه دوم این جشنواره یعنی جایزه بزرگ هیئت داوران به فیلم آمریکایی "حیوانات شب‌رو" از تام فورد رسید.
 
این فیلم چند ستاره مهم را به عنوان بازیگران اصلی‌اش دارد؛ از جمله کیانو ریوز و جیم کری که گفته شده به خاطر گریمش به‌سختی در فیلم قابل‌تشخیص است.
 
کار قبلی این کارگردان، یک فیلم ترسناک بود به نام " دختری در شب تنها به خانه می‌رود" که به زبان فارسی در کالیفرنیا فیلم‌برداری شده بود.
 
گلن کنی در سایت راجر ایبرت، فیلم "دار و دسته بد" را "نفس‌گیرترین" فیلم جشنواره ونیز و تا این جای کار فیلم آمریکایی محبوبش در سال ۲۰۱۶ خوانده است.
 
منتقدان این فیلم را اثری با مایه‌های فمینیستی خوانده‌اند که کارگردانی فوق‌العاده‌ای دارد و به نوشته گلن کلی، با آثار سرجو لئونه، جیم جارموش و کوئنتین تارانتینو پهلو می‌زند.
 
این منتقد نوشته است فیلم "دار و دسته بد"، تلفیق کمیک و هوشمندانه فیلم از ژانرهای سینمایی مختلف، از فیلم‌های ترسناک بد تا وسترن‌های اسپاگتی است.
 
اما این ترکیب، همه را راضی نکرده است و مثلا جسیکا کیانگ، فیلم را "برخوردار از عناصر مفرح و حتی خوب" خوانده، اما "بدون این که خود فیلم مفرح یا خوب باشد."
 
گای لاج در مجله ورایتی نظر مشابهی دارد و می‌گوید این فیلمی است که با آن که ظاهرا خیلی شلوغ‌تر و نکات چشمگیرتری نسبت به فیلم قبلی آنا لیلی امیرپور دارد، اما در درون، تهی‌تر است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه