سرپرستی فرزندان از مادران معتاد در ایران «سلب می‌شود»

۱۰ درصد معتادان ایران را زنان تشکیل می‌دهند. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران می‌گوید مادران معتاد در صورتی که ترک اعتیاد نکنند٬ سرپرستی فرزندان از آنها سلب خواهد شد.
 

به گزارش روز چهارشنبه ۱۰ شهریور خبرگزاری صداوسیما٬ احمد میدری در نشست کار گروه فرهنگی - اجتماعی استان کهگیلویه و بویر احمد این خبر را بیان کرده است.

 
آن‌طور که وی گفته٬ این اقدام بر اساس مصوبه‌ای صورت می‌گیرد که دولت در شهریور ماه امسال اجرایی کرده است.
 
میدری افزوده است: بر اساس این مصوبه٬ «مادران معتاد با هماهنگی دادگستری، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی درمان می‌شوند و در صورت عدم ترک اعتیاد، سرپرستی فرزند از آنها سلب خواهد شد».
 
وی هزینه خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی برای «زنان معتاد و دارای سایر آسیب‌های اجتماعی و کودکان» را رایگان یا بسیار کم اعلام کرده است.
 
این مقام دولتی همچنین «خودکشی، طلاق، اعتیاد و بازماندگی از تحصیل» را از «معضلات مهم» ایران دانسته و نسبت به افزایش نرخ طلاق در کشور نیز هشدار داده است.
 
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته که «آمار طلاق در کشور از یک طلاق به‌ ازای هر هشت ازدواج در ۱۰ سال پیش، هم اکنون به یک طلاق در هر ۴.۵ ازدواج رسیده است».
 
افزایش میزان اعتیاد در ایران به ویژه در میان زنان و تاثیر آن بر کودکان٬ موجب واکنش شماری از مقام‌های رسمی شده است.
 
شهیندخت مولاوردی٬ معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده دوم تیرماه امسال با اشاره به آمار «زیاد» نوزادان فروخته شده در شکم مادر٬ «فقر اقتصادی و فرهنگی» و «اعتیاد» را از مهم‌ترین عوامل «نوزاد فروشی» در ایران عنوان کرده بود.
 
چند روز پس از اظهارات خانم مولاوردی٬ روزنامه «سپید» نیز در گزارشی با تیتر «شیری که شیره دارد» به موضوع «کودکانی که با اعتیاد به مواد مخدر به دنیا می‌آیند»، پرداخته بود.
 
این روزنامه نوشته بود نتیجه یک تحقیق نشان می‌دهد «بیشترین خاستگاه اعتیاد کودکان، خانواده است به این شکل که تنها ۴۴ درصد کودکان به علل شیر مادر و از نوزادی مبتلابه اعتیاد شده‌اند».
 
محمدهادی ایازی٬ معاون امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی وزیر بهداشت به تازگی از ابلاغ دستور‌العملی به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داده که بر اساس آن نوزاد یا نوزادان زنان معتاد٬ بعد از تولد به بهزیستی تحویل داده شده و مادران آنها نیز به مراکز ترک اعتیاد فرستاده خواهند شد.
 
آن‌طور که پرویز افشار، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفته است، «سهم زنان از مجموع معتادان از سال ۸۰ تا ۹۰، دو برابر شده است».
 
شهیندخت مولاوردی نیز پیشتر اعلام کرده بود که ۱۰ درصد معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا
مگر غیر از این بود؟ وای خدای من که چقدر فقر فرهنگی و اجتماعی. ان قلاب کردند که همگی با هم فقط بخورند چون عقده تحقیر بودن در ذاتشون هست
جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
۴۸
آریاتس - سئول، کره جنوبی
لعنت به هرچی آخونده که بخاطر طمع و زیاده خواهی شان مردم را به خاک سیاه نشاندند امیدوارم همه آخونده تا زنده هستند در همان آتشی که در کتاب سراپا دروغ قرآن که بهش معتقدند زنده زنده بسوزند که مردم را زنده زنده می سوزاندند
جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو