"کلاریسا وارد" در حلب چه دیده است؟ - ویدیو با زیر نویس فارسی

کلاریسا وارد، ‏خبرنگار‬ باتجربه جنگ در مقابل شورای امنیت روایتی دردناک از وضعیت شهر ‫‏حلب‬ می گوید، از جنگ بی رحمانه، از درد و مقاومت مردم. گزارش کوتاه او را با زیرنویس فارسی ببینید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
koros_nl - امستردام، هلند
یادش رفت بگه : امید همه مردم به داعش , ترکیه و امیکاست . شما ها خدای روی زمین هستید , این کاغذ که از روش میخونم واقعا دلنوشته خودم است و کسی دستم نداده بگه بخون ,!!!
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
۴۶
Cyrus749 - برایتون، انگلستان

تمام اینا نمایشی هست، دیدن دارن شکست میخورن تو سوریه شروع کردن به تبلیغات بر زده روسیه با استفاده از یک بچه. تمام اینا زیر سر عرعرستان و آمریکا هست، توف به شرفشون که با مردم سوریه این کارو کردن. اسد باید در قدرت بمونه
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
۵۳
malek khorshid - روتردام، هلند
لعنت به تمامی‌ مسببان این جنگ و خونریزی، از خود اسد گرفته تا خا‌‌منه‌‌‌ا‌‌ی، پوتین،اوباما،نتانیاهو، اردوغان و ..... امیدوارم دنیا بار دیگر رنگ آرامش رو به خودش ببینه. و این امر محقق نخواهد شد الا سقوط جمهوری کثیف اسلامی. زنده باد ایران و ایرانی‌.
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱
۳۹
Imod.barbekan - منامه، بحرین

[::koros_nl - امستردام، هلند::]. چوب خدا صدا نداره ,یه روز رافضیان ترسو و بزدل تاوان این همه ظلم و جنایت رو خواهند داد فقط یه خورده صبور باش تاریخ دوباره تکرار خواهد شد
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳
۶۶
kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
[::Imod.barbekan - منامه، بحرین::]. بدترین چیز اینه که انسان خودش رو خ، کنه ! پس نکن اینکار رو !! اخه سبک مغز فندقى داعش رو غرب با حمایت مالى عرعرستان و عرعرها ( اربابانت ) بوجود اوردن که بشار أسد رو از قدرت بندازن و بعدش برن سراغ حزب الله لبنان و بعد از اون خواب دیده بودن براى ایران که خوابشون مثل تو سبک مغز پریشان شد !! أسد خط قرمزه جمهورى اسلامیه و داعش براى سقوط أسد میجنگه خب سبک عقل نباشى اینو میفهمى که بعید میدونم بفهمى چون عرعرها فهم داشتند که پیامبر به کمکشون نمیومد که از کشتن دختراشون بازداره !!!! عرعرپرست انسان نما دست از مالیدن براى عربى که دشمن ایرانى هستش بردار ! ! ما کارى با رژیم نداریم ولى در قبال شما ملخ خورها تا از پا نندازیمتون آرامش نخواهیم داشت ! عرعرپرست شما عرعرها تا بوده زیر ایران بودین ، هستین و خواهید بود ! نقشه رو هم نگاه کن میفهمى که زیرمونین !!! اون نون حرام رو نکن تو حلقوم زن و بچه ات حق هم ندارى .. اسم بلوچ و هیچ قوم ایرانى رو بزبان بیارى !!!
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۵
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران
تف تو عربستان کثافت که داعشی ها رو حمایت می کنه .
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۵
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران
[::malek khorshid - روتردام، هلند::]. چرت و پرت نگو بابا . بچه که نیستی . بزن تو یوتیوب بنویس خالق داعش تا بفهمی امریکا و عربستان چطور و برا چی داعش رو اختراع کردن و ساپورت می کنند . اگه همین رژیم جمهوری اسلامی نبود همین امروز داعش داشت به جرم شیعه بودن به خواهر و مادرهای ما تجاوز می کرد . امثال سلیمانی هاست که باعث نجات ما شدند . تو هم یکم تحقیق کن . اینها دیگه چیزهاییه که هر بچه ای میدونه .
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +308ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید