حمله کمال تبریزی به «خندوانه»: می خواهند خود را به نفهمی بزنیم و برای هیچ بخندیم!

 کمال تبریزی با اشاره به برنامه «خندوانه» و تلاش‌هایی که در آن برای شاد کردن مردم صورت می‌گیرد، گفت: «آنچه در این برنامه اتفاق می‌افتد، خندیدن برای هیچ است اما این خنده ‌درمانی نیست و این وضعیت در جامعه ترویج می‌شود تا جایی که فکر می‌کنیم باید خود را به نفهمی بزنیم.»    
 

خبرگزاری ایسنا:  کمال تبریزی کارگردان فیلم‌های «مارمولک» و «امکان مینا» با اشاره به برنامه «خندوانه» تاکید کرد آنچه در این برنامه اتفاق می‌افتد، خندیدن برای هیچ است.

تبریزی این روزها فیلم سینمایی «امکان مینا» را روی پرده دارد. نمایش این فیلم موجب شده رسانه‌های مختلفی با او به گفت‌و‌گو بپردازند. او در بخشی از سخنان خود در این خبرگزاری به نگاهی که برنامه‌سازان برای خنداندن مخاطبان دنبال می‌کنند، اشاره کرد و گفت: «مشکلات بسیاری گریبان جامعه و مردم را گرفته است و گویی عده‌ای با مشاوره با روانکاوان به این نتیجه رسیده‌اند که جامعه را فقط به سمت خنده ببرند، آن هم خنده بی‌دلیل.»
 
او با اشاره به برنامه «خندوانه» و تلاش‌هایی که در آن برای شاد کردن مردم صورت می‌گیرد، گفت: «آنچه در این برنامه اتفاق می‌افتد، خندیدن برای هیچ است اما این خنده ‌درمانی نیست و این وضعیت در جامعه ترویج می‌شود تا جایی که فکر می‌کنیم باید خود را به نفهمی بزنیم.»
 
کارگردان «لیلی با من است» همچنین نگاه خود را به وضعیت فعلی جامعه چنین بیان کرد: «در این وضعیت فکر می‌کنید چرا میزان مطالعه مردم این اندازه پایین آمده؟ چون آنقدر گرفتار مسائل معیشتی و تحمل فشارهای گوناگون هستند که انگار باید مسکنی به آنان تزریق شود تا کرخت شوند. گویی همه باید به حالت خلسه بروند و قرص اعصابی برای گذران زندگی می‌خواهند. مردم ما آنقدر بی‌ اعصاب شده‌اند که حوصله مسائل جدی را ندارند.
 
 تلویزیون ما تا جایی پیش می‌رود که به دیگران نشان می‌دهد اگر جشنی برگزار شود، می‌توان براحتی به شرکت کنندگان آن فحاشی کرد. وقتی تلویزیون چنین توصیه‌ای می‌کند این فرهنگ گسترش می‌یابد و کم کم عادی می‌شود. فرهنگ نازل به فرهنگ جاری در جامعه تبدیل می‌شود و این مشکلی است که تصمیم گرفته شده، اتفاق بیفتد در حالیکه ادعا داشتیم انقلاب ما انقلابی فرهنگی است اما بعد از این همه سال وضع فرهنگمان چنین است.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
خورشیدخانم - وین، اتریش
کاملادرست می گه خیلی ساله که حکومت آدمخوران باعث شدن ملت بهم خندیدن را بیامزه نه باهم خندیدن را
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۹
۶۶
kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
کرگدن ( کارگردان ) ..... ! هیچ میدونى همین برنامه باعث وحدت اقوام ایرانى میشه،گاه از کردها تعریف و تحسین میشه و شعر کردى خونده میشه ! از لرها تمجید میشه بلوچ ها بِه تلویزیون دعوت میشن و این خودش یه دلگرمى و وحت ملى هستش مخصوصا در این آشفته بازار قومى و اقلیتى ،این برنامه به خیلیها فشار آوره و اونم فشارهاى درد آور که یکیش توى کرگدن .....هستى بارها با طنز به رشوه در اداره جات اشاره شده ، به الفاظ بو ادب در رسانه هاى رژیم ( نمونه اش همین چند هفته پیش روزنامه چى چى الثارات ) و حتى اگه خنده براى هیچى باشه نادان جان خودش یه انرژیه مثبت به خانواده هاست که زیر شدت فقر و سختى کار یه جورایى دلشون شاد بشه! نه میخواستى بیان فیلمهاى آبگوشتیه شمارو تماشا کنن ؟ منتظر باش که جناب خان بخاطر این مهملاتت تو تلویزیون حلوات میکنه ! کافیه به بِچهُ هاى خوزستان و ابودان بگه میان برات همونجا میبافونت! وقتى حلوات کردن میفهمى الدنگ حسود، ابوت و جاسم و بهنام و بِچه هاى ناز جنوب،عاشق جنوب با مردمان خونگرمش،خدایا یه عمرى بده آبودان رو هم ببینوم ،هرمزگان و کرمان رو گشتوم مونده خوزستان و بوشهر،عشق من ایران!!!!!
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۶
۴۴
باور عمیق - قم، ایران

شما اگر خیلی اوستایی بیا یه برنامه بساز که مردم رو با دلیل بخندونی. کسی جلوتو گرفته؟
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۹
۴۶
دژمن الله - روسیه، روسیه
راست می گه غیر از این نیست!
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۶
۳۷
farahnoush - ساری، ایران
اشغالی مثل تو که با پول ملت ایران سریال های تفرقه طلبانه و قوم گرا میسازند باید دهن خود را ببندد !
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۷
۴۴
اریانا - منچستر، انگلستان
خفه شو ...و که هیچی بجز دروغ نداری برای ساختن،پس نظراتت رو برای خودت نگه دار .....
یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • جعفرپناهی، نویسنده و کارگردان، با وجود حکم یک سال حبس از طریق مرز زمینی به ایران بازگشت
  • پشت کودکان پنهان نشوید، بچه‌ها سرباز نیستند، بچه‌ها سپر نیستند
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • حمله پهپادی به یک میدان نفتی در دهوک عراق؛ آتش‌سوزی انبار روغن در اربیل ، حمله به قطر با موشک کروز
  • وال‌استریت ژورنال: امارات آماده است به جنگ با ایران بپیوندد/ بریتانیا: این جنگ، جنگ ما نیست
  • ترامپ: رئیس‌جمهور رژیم جدید ایران درخواست آتش‌بس داده؛ یا بازگشایی تنگه هرمز یا بازگشت به عصر حجر
  • بحران در صدر جمهوری اسلامی؛ فرماندهان حذف می‌شوند، جانشین‌ها معرفی نمی‌شوند
  • از لولو به هلو؛ تغییراتی باورنکردنی در سه سال، با کمی آرایش، تغییر سبک زندگی ، رژیم والبته کمی جراحی
  • ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • آرژانتین سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +260سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +234شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +199شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +153پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +129سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +126ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +113پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید