وزیر خارجه ترکیه در تهران با ظریف مذاکره کرد

وزیر خارجه ایران هفته گذشته به ترکیه سفر کرد مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه، روز پنجشنبه سفر کوتاه و غیرمنتظره‌ای به ایران داشته و با محمدجواد ظریف، همتای ایرانی خود مذاکره کرده است.
 

کمی پیشتر برخی رسانه‌های ترکیه از سفر غیرمنتظره وزیر خارجه این کشور به ایران خبر دادند و گفتند او پیش از سفر رسمی برنامه‌ریزی‌شده به هند، به ایران رفته است. وزارت خارجه ترکیه رسما سفر آقای چاووش‌اوغلو را تایید نکرده و اطلاعاتی درباره محتوای مذاکرات منتشر نکرده است.

 
به گفته بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، آقای چاووش‌اوغلو، به مدت پنج ساعت درباره "آخرین تحولات منطقه و روابط دو جانبه" با آقای ظریف گفت و گو کرده است.
 
سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته است: "قرار است در آینده نزدیک نیز دیدارهای متعددی به صورت فشرده در سطوح متفاوت بین مقامات عالی دو کشور به عمل آید."
 
ایران و ترکیه در مورد جنگ داخلی سوریه اختلاف نظر شدیدی داشته‌اند و این مساله در مواردی به جنگ لفظی تهران و آنکارا منجر شده است. اما در ماه‌های اخیر و به ویژه پس از کودتای نافرجام علیه رجب طیب اردوغان، به نظر می‌رسد که روابط میان این دو قدرت منطقه‌ای در حال بهبود است.
 
هفته گذشته محمدجواد ظریف به آنکارا رفت و با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور، بن‌علی ایلدیریم، نخست وزیر و مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد.
 
آقایان ظریف و چاوو‌ش‌اوغلو هفته گذشته در نشست مطبوعاتی مشترک به امکان حل اختلاف نظرها درباره سوریه اشاره و بر حفظ تمامیت ارضی سوریه تاکید کردند. ترکیه ضمن مخالفت با بشار اسد، از قدرت‌گیری نیروهای کرد در شمال سوریه نگران است.
 
روز پنجشنبه جنگنده‌های سوریه برای اولین بار مناطق تحت کنترل کردها را بمباران کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
gozargah - ایران، ایران
آفتاب پرست هم به این سرعت نمی تواند رنگ عوض کند!! من بیشتر نگران روزهای بعد از پایان جنگ سوریه هستم چون یک بحران اقتصادی شدیدتر از وضع حال به وجود خواهد آمد ، باز سازی سوریه ده ها و شاید هم صدها میلیارد دلار هزینه خواهد داشت که اموالب مردم ایران باید پرداخته شود و شرکت های ترکیه ای هم می تواند میلیاردها دلار سود باورنکردنی از این موضوع ببرند که بعد از این موضوع آفتاب پرست رنگ خود را تغییر خواهد داد روز از نو روزی از نو. بیچاره مردم ایران که باز باید فقر و بدبختی هایی بیشتر از امروز بکشند. نمی دانم که این بغض کی می خواهد بترکد؟
جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۸
۷۱
بردیا ارانی - کلن، آلمان
تا ابله در جهان هست مفلص در نمیماند . نقشه شیطانی این بدتر از جانوران درنده فکر تازه ای بکله شون زده و یک چاهی برای مردم بدبخت کندن ردخور نداره . صبر کنید و ببینید . مردم ایران که عادت دارند زیر بار خفت بروند این هم روش !!!!!!!!!!!!!!
جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +306ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید