تصاویر تاریخی فراموش نشدنی

ساعت ۲۴- در آلبوم تاریخ بشر عکس هایی هست که گاهی شوکه کننده، گاهی احساسات برانگیز و گاهی باور نکردنی اند، عکس هایی که نمی توانید همینطور بی دقت از رویشان عبور کنید.
 جشن عروسی گوبلز وزیر تبلیغات نازی ها و یکی از نزدیکترین افراد به هیتلر، خود هیتلر که در عکس هم مشخص است ساقدوش گوبلز بوده است.

پسری اتریشی که در حین جنگ جهانی دوم کفش های جدید هدیه گرفته است.

بقایای فضانورد روس ولادیمر کومارو که از فضا به زمین سقوط کرده بود.
اگر عکس کارگران  برج امپایر استیت را در حال غذا خوردن دیده باشید می دانید که این عکاس کسی است از آنها عکس انداخته است.
"سه نوع تجارت بلدم، به سه زبان صحبت می کنم، سه سال در جنگ جهانی جنگیدم، سه فرزند دارم و سه ماه است بیکارم ولی تنها خواسته ام فقط داشتن یک کار است"
زوجی در برلین غربی در حال نشان دادن فرزندانشان به مادربزرگ و پدر بزرگشان در برلین شرقی.
رئیس مافیا، جو ماسریادر کف رستورانی در بروکلین با تنی پر از گلوله و یک آس پیک که قاتلینش در دستانش قرار داده اند.
دوروتی کونتس اولین دختر سیاه پوستی که در سال ۱۹۵۷ وارد مدرسه ی سفید پوستان شد در حال مورد تمسخر واقع شدن توسط پسران سفید پوست.
هارولد ویتلز برای اولین بار در زندگی اش به وسیله سمعک صدا می شنود. نیکلا تسلا نابغه ی حوزه ی الکتریک در کنار دستگاه فرستنده ی ذره ی خود، عین همیشه تنها.
مردی در سال ۱۹۳۶ از دادن سلام نازی ها سر باز زده است.
مجسمه آزادی در دست احداث ولی در خاک فرانسه.
تصویری نایاب از یکی از میادین جنگ جهانی اول که طرفین درگیر با خمپاره مواضع هم را مورد حمله قرار داده اند.
سرباز نازی که در میدان نبرد دچار سوختگی شدید شده با دیدن هیتلر سعی می کند به او سلام نازی ها را بدهد ولی هیتلر دست او را نگه می دارد.
یک زن و شوهر هلندی که یکی کاتولیک بوده و دیگری پروتستان و نمی توانستند در یک قبرستان دفن شوند اینگونه تا ابد دست در دست هم مانده اند. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
40Mehrdad - مالمو، سوئد

برای خاطره ما ایرانیها هم شاید دو یا سه تا عکس هرگز از حافظه ها پاک نشه. اولی لحظه خروج شاه از ایران است که درجه داران برای رفتنش گریه می کنند. دومیش لحظه پیاده شدن خمینی به همراه همراهانش از پلکان هواپیما در روز دوازده بهمن 57 و دیگری دو روز بعد تصاویر کشته شدن امرای ارتش در مدرسه علوی که در سردخانه پزشک قانونی هستند . یعنی کشته شدن تمامی مشایعت و استقبال کننده گاه تاریخی خروج شاه و خمینی کشته یا اعدام شدن و امروز زنده نیستند.
‌چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰
۶۶
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

بقایاى فضانورد روس یعنى آلونا؟!
‌چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
۵۲
brother25 - لندن، انگلستان

اخرین عکس قشنگ بود.
‌چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +275شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +232شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +191پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +153سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +140ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +133فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +119پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +109کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +107ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +97ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید