محاکمه دوباره اعضای یک خانواده به اتهام قتل پدر

نقض حکم اعدام زن میانسال و حکم زندان دختر و پسر نوجوانش در دیوان عالی کشور، موجب شد آنها این بار در دادگاه اطفال محاکمه شوند.

زن میانسال که پیشتر به اتهام قتل شوهرش به قصاص محکوم شده بود پای میز محاکمه، جنایت را گردن پسر نوجوانش انداخت و گفت قبلا هم به خاطر پسرش به دروغ به همدستی در جنایت اعتراف کرده بود.

عصمت 40 ساله متهم است سی و یکم مرداد 92 با همدستی دختر 20 ساله‌اش روناک و پسر 16ساله‌اش محسن همسرش را در خانه‌شان کشتند و جنازه‌اش را در بیابان‌های رمز‌آباد شهریار رها کردند. آنها که در اداره آگاهی به مشارکت در جنایت اعتراف کرده بودند، در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.

 در پایان آن جلسه هیات قضایی با توجه به گفته متهمان و مدارک‌ موجود در پرونده عصمت را به قصاص و محسن را طبق ماده 91 قانون مجازات اسلامی جدید-که امتیازی نسبت به قانون پیشین، برای محکومان زیر 18 سال که ماهیت جرم انجام شده را درک نکرده‌اند در نظر گرفته است- به پرداخت دیه و پنج سال زندان محکوم کرد. روناک نیز به اتهام معاونت در قتل به سه سال زندان محکوم شد، اما این حکم در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و تایید نشد.

به این ترتیب پرونده برای از سرگیری تحقیقات به شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد، ولی با توجه به اینکه محسن هنگام قتل نوجوان بوده پرونده به شعبه اطفال دادگاه کیفری فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده که دیروز در شعبه چهارم به ریاست اصغرعبداللهی و با حضور دو مستشار تشکیل شد محسن که در کانون اصلاح و تربیت نگهداری می‌شود روبه‌روی هیات قضایی ایستاد و گفت: «از بدرفتاری‌های پدرم خسته شده بودم. شب قبل از این ماجرا او بار دیگر سر غذا با مادرم درگیر شد. او با زنان زیادی در ارتباط بود و قصد داشت مادرم را طلاق دهد. به همین خاطر تصمیم گرفتم او را بترسانم تا دست از این رفتارها بردارد. صبح وقتی او برای خواندن نماز بیدار شد برای ترساندن او چاقو برداشتم، اما پدرم به جای اینکه با من صحبت کند و حرف‌هایم را بشنود شروع به داد و فریاد کرد که با هم درگیر شدیم و من چند ضربه چاقو به او زدم. وقتی مادرم بیدار شد و سعی کرد مانع دعوا شود من یک ضربه چاقو هم به دست او زدم.»

سپس عصمت نیز خودش را بی‌گناه خواند و گفت: «قبلا و در اداره آگاهی تحت فشار و به خاطر پسرم به مشارکت در قتل اعتراف کرده بودم. من و دخترم به تهدید محسن در حمل جنازه به او کمک کردیم.»
روناک نیز که هنگام جنایت دانشجوی رشته حقوق بود، گفت: «وقتی از صدای دعوای پدر و برادرم بیدار شدم، شوکه بودم و با دیدن پیکر خونین پدرم از هوش رفتم. من فقط به خاطر برادر و مادرم اعتراف کردم که در قتل و حمل جنازه به آنها کمک کردم.»

در پایان این جلسه هیات قضایی وارد شور شد تا رای صادر کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
لعنت بر هر سه اشان باد . خیلی از زنان که به سن چهل سالگی میرسند دوستداران از شوهرانشان جدا شوند و برای خودشان زندگی مستقلی درست کنند . بخصوص ان زنان که بچه های دارند و بچه هایشان سنشان بالا امده , فکر میکنند دیگر احتیاجی به فرمان بردن از شوهر ندارند و می توانند در کنار فرزندانشان باقی زندگی را به خوشی به پایان ببرند.
‌پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • گاردین از احتمال دفن‌ دسته‌جمعی قربانیان در ایران خبر داد
  • روایت جان‌باختگان اعتراضات دی ۱۴۰۴؛ گفت: «بابا دارم می‌سوزم» و در آغوش پدرش جان باخت
  • رزمایش نیروی هوایی سنتکام در خاورمیانه هم‌زمان با افزایش تنش بین ایران و آمریکا
  • میلیاردر آمریکایی خطاب به ترامپ: وقت آن است که کار جمهوری اسلامی را تمام کنیم
  • توافق یا جنگ؟ مقامات خلیج فارس: حمله آمریکا محتمل است؛ ترامپ احتمالا رهبری ایران را هدف می‌گیرد
  • تایم: احتمال وقوع یکی از بزرگ‌ترین کشتارهای تاریخ معاصر بشر؛ حمام خون دو روزه ایران با ۳۰ هزار کشته
  • محمد نجفی، وکیل زندانی: خامنه‌ای تا کمر در خون است، باید خون گریست بر ملتی که رهبرش خامنه‌ای است
  • افزایش چشمگیر آمار تأییدشده از کشته‌شدگان اعتراضات؛ «بیش از ۴۱ هزار نفر» بازداشت‌اند
  • روایت سه شاهد عینی: خونین‌ترین کشتار معترضان در تاریخ معاصر رشت
  • ابوالفضل قدیانی: خامنه‌ای از مردم، به‌خاطر انزجاری که از او دارند، انتقام گرفت
  • +290رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +259شهبانو فرح پهلوی روز جمعه سوم بهمن را روز سوگواری ملی اعلام کرد
  • +247شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +229شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +215کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +175اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +168مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +155ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +147انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +137کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند