برانکو: اینکه طارمی بهترین بازیکن شود عجیب نیست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس این را که مهاجم تیمش به عنوان بهترین بازیکن پانزدهمین دوره لیگ برتر انتخاب شود، عجیب ندانست.
 

به گزارش سهره نیوز، برانکو ایوانکوویچ بعد از حضور در باشگاه پرسپولیس و برگزاری نشستی با علی‌اکبر طاهری در جمع خبرنگاران گفت: اگر طارمی به‌عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ برتر انتخاب شود، چندان عجیب نیست.

 
وی درباره وضعیت نامشخص آنتونی گولچ و اینکه هنوز ITC او به ایران نیامده است، یادآور شد: مشکل گولچ به‌زودی از سوی باشگاه حل خواهد شد، اما شاید این مسئله زمان‌بر باشد.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس  با اشاره به دیدار اول پرسپولیس مقابل سایپا خاطرنشان کرد: سایپا از مربی برخوردار است که با دو تیم مختلف به قهرمانی در لیگ برتر رسیده است. اصلاً نیاز نیست که من بخواهم در مورد افتخارات حسین فرکی صحبت کنم. مطمئناً فرکی به هر تیمی که برود موفق خواهد شد و حس رقابت را میان شاگردانش ایجاد می‌کند. من با فرکی رفاقت خیلی خوبی دارم، اما هر یک از ما برای باشگاه خودمان تلاش می‌کنیم.
 
«امیدوارم در اولین گام بتوانیم بازی خوبی مقابل سایپا ارائه داده و نتیجه لازم را بگیریم»، برانکو با بیان این جمله در واکنش به تشکر علی کریمی از او بابت اینکه سرمربی کروات سرخپوشان وی را مسی ایران معرفی کرده بود، خاطرنشان کرد: من در تعریف‌هایم در مورد هیچ‌کس زیاده‌روی نمی‌کنم. امثال پروین، مهدوی‌کیا، هاشمیان و علی کریمی از استعدادهای ناب ایران و آسیا بودند. اگر کریمی مصدوم نمی‌شد قطعاً در جام جهانی خیلی بهتر عمل می‌کرد. متأسفانه خیلی از استعدادهای او شکوفا نشد و به سرانجام نرسید. من سالگرد خداحافظی کریمی از فوتبال را به وی تبریک می‌گویم و بابت تمام خدمتی که این بازیکن به فوتبال ایران و جهان عرضه کرد، از وی متشکرم.
 
وی راجع به تمرینات اختصاصی وحید امیری و محمدامین آرام‌طبع در تمرینات پرسپولیس توضیح داد: ما برای بالا بردن کیفیت هر بازیکنی تمرینات اختصاصی می‌گذاریم. به‌هر صورت بازیکن هرچه قدر بیشتر تمرین کند کیفیتش بالاتر خواهد رفت و این شامل همه بازیکنان می‌شود. هدف ما این است که روزبه‌روز بر کیفیت بازیکنان و تیم‌مان افزوده و به تیمی ایده‌آل تبدیل شویم.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره نقاط ضعف تیمش در خط دفاع که فصل پیش منجر به آن شد قهرمانی را از دست بدهند، یادآور شد: ما اینجا هستیم که بهترین باشیم و برای قهرمانی بجنگیم. ما فصل پیش از هر نظر شایستگی قهرمانی را داشتیم و برای فصل پیش‌رو نیز همه هدف‌مان این است که بتوانیم قهرمان شویم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +144وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است