انتقاد همسر زهرا نعمتی: پرچمدار ایران در المپیک هنوز حقوقش را نگرفته

 همسر زهرا نعمتی، پرچمدار کاروان ایران در المپیک ریودوژانیرو گفت که این ورزشکار تا کنون حقوق رسیدن به المپیک و پاداش کسب سهمیه این رویداد ورزشی را نگرفته است.
 

رهام شهابی پور، عضو سابق تیم ‌ملی تیروکمان جانبازان و معلولان ایران به خبرگزاری ایسنا گفت: " بعد از کسب سهمیه المپیک توسط زهرا نعمتی قرار بود فدراسیون تیروکمان مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به او پاداش بدهد که متاسفانه تا به امروز این مبلغ پرداخت نشده است و ما همچنان منتظر پرداخت این پاداش از سوی فدراسیون تیروکمان هستیم."

 
او در رابطه با حقوق دو میلیون تومانی نعمتی بعد از کسب سهمیه المپیک نیز گفت: "تا پایان سال ۹۴ که زهرا نعمتی موفق به کسب سهمیه المپیک شده بود این حقوق به حساب فدراسیون تیروکمان واریز شده بود که هیچ مبلغی به نعمتی پرداخت نشد و از فروردین سال ۹۵ که این حقوق مستقیما به حساب وزارت ورزش و جوانان واریز شد، به زهرا نعمتی اختصاص پیدا کرد."
 
زهرا نعمتی با قهرمانی در پارالمپیک لندن تبدیل به نخستین و تنها زن تاریخ ورزش ایران شد که مدال طلای پارالمپیک را به دست آورده است . او همچنین با کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو به ا ولین ورزشکار معلول تاریخ ورزش ایران تبدیل شد که موفق به حضور در المپیک شده است.
 
آقای شهابی پور با انتقاد از روند آماده‌سازی نعمتی برای حضور در المپیک به ایسنا گفت: "با وجود این که بعد از بازی‌های آسیایی تایلند که زهرا نعمتی موفق به کسب سهمیه المپیک شد و قرار بر این بود که فدراسیون برنامه وسیعی را برای آماده سازی او برای بازی‌های المپیک ریو داشته باشد، اما متاسفانه شرایط آن طوری که تصور می‌شد المپیکی نبود و فعالیت‌ها و برنامه‌ها با نظم و انضباط خوبی برای آماده سازی نعمتی صورت نگرفت. این طور به نظر می رسید که هدف فدراسیون تنها کسب سهمیه المپیک بود و دیگر برای خود المپیک برنامه خاصی نداشت."
 
خانم نعمتی عضو تیم‌ ملی تکواندو زنان بود اما سال ۸۳ در اثر سانحه رانندگی، پاهایش به شدت آسیب دید و ویلچرنشین شد. او همسر رهام شهابی‌پور عضو پیشین تیم ملی تیراندازی معلولان ایران است. جشن عروسی آنها در پارالمپیک لندن برگزار شد و در رسانه‌های بین‌المللی نیز بازتاب یافت. آنها این مراسم را پس از قهرمانی نعمتی در دهکده المپیک برپا کردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +144وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است