اظهار نظر عجیب پاسور لهستانی در مورد ایران

پاسور لهستانی تیم بانک سرمایه گفت: در ایران، یک مربی نمی‌تواند به بازیکنی بگوید که کاری را اشتباه انجام می‌دهد چون ممکن است سایر بازیکنان، تذکر او را بشنوند.
 

به گزارش تسنیم؛ «اوکاش ژیگادوو» که در ایران «لوکاس» صدا زده می‌شود برای یک سال دیگر قرار داد خود را با تیم بانک سرمایه، قهرمان فصل گذشته لیک برتر والیبال تمدید کرد.

پاسور پیشین تیم ملی لهستان در مورد شرایط تیم ملی کشورش در آستانه المپیک اظهار داشت: من در مدتی که در ایران بودم، فرصت دیدن لیگ لهستان را نداشتم به همین خاطر نمی‌توانم در مورد بازیکنان جوانی که توسط «آنتیگا» به تیم ملی اضافه شده‌اند، نظر بدهم.
 
او در مورد زندگی در ایران گفت: حضور در ایران بسیار جالب است. این کشور از نظر فرهنگی خارق‌العاده است. ایران کاملاً با کشورهای اروپایی متفاوت است. اگر کسی می‌خواهد که یک تجربه جدید در یک کشور جدید داشته باشد، من ایران را به او توصیه می‌کنم. من مطمئنم که پشیمان نخواهد شد.
 
ژیگادوو در مورد تفاوت والیبال ایران و اروپا تصریح کرد: در ایران، یک مربی نمی‌تواند به بازیکنی بگوید که کاری را اشتباه انجام می‌دهد چون ممکن است سایر بازیکنان، تذکر او را بشنوند. بازیکن در این شرایط، پس از شنیدن این تذکر، حالت تدافعی به خود می‌گیرد.
 
وی ادامه داد: مشخصه بارز ایرانی‌ها، غرور آنهاست. به طوری که اگر بازیکنی احساس کند غرورش جریحه‌دار شده تا چند روز با بازیکنان و مربی تیم صحبت نمی‌کند. این تفاوت‌ها بین بازیکنان ایرانی و اروپایی وجود دارد.
 
پاسور لهستانی تیم بانک سرمایه در پایان گفت: بازیکنان تیم ما اما همیشه مرا با رفتارهای خوب خود، شگفت‌زده می‌کردند. آنها بسیار مهربان بودند و من حس خوبی در کنارشان داشتم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
kasra persia - لندن، انگلستان

به روایت ساده اگه از کسی انتقاد کنی به اونجاش بر میخوره .
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹
۵۳
هومن1 - آلست، بلژیک

یه روایت ساده تر:بازیکن گاهی زورش ازمربی بیشتره
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵
۲۷
اسب آتش - سیدنی، استرالیا
تجربه جدید در کشور جدید! منظورت دختراش نیستن که خوب پا میدن؟
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱
۴۵
توفیق - سیاتل، ایالات متحده امریکا
[::اسب آتش - سیدنی، استرالیا::]. دم دخترا گرم اگر خوب پا میدن. هم حال خودشون رو می‌برن هم به این آقا حال میدن.
‌سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • رسانه اسرائیلی: آمریکا فهرست قاتلان معترضان ایران را با کمک اسرائیل تهیه می‌کند
  • سفیر آمریکا در بلژیک: شاهزاده رضا پهلوی توان گردآوردن ایرانیان را دارد
  • آمار کشتار خامنه‌ای؛ ۳۶۵۰۰ کشته و تیرخلاص به مجروحان
  • افزایش مفقودشدگان انقلاب ملی ایرانیان؛ وکلا از احتمال اعدام‌های بی‌سروصدا خبر می‌دهند
  • شبح «فرود سخت»؛ چرا وعده‌های کمک ترامپ به معترضان پشت دروازه‌های تهران مانده است؟
  • سفر فرمانده سنتکام به اسرائیل در اوج تنش با جمهوری اسلامی؛ دریاسالار کوپر با نظامیان ارشد اسرائیلی دیدار کرد
  • تصاویر نیمه برهنه سام اصغری برای یک مجله اروتیک
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ علی‌اصغر خدادادی؛ در اعتراضات اسفراین کشته شد، به دروغ گفتند بسیجی بود
  • شاهزاده رضا پهلوی در گفتگو با ساندی‌تایمز: جهان صدای معترضان ایرانی را بشنود