حمله ماموران شهرداری تهران به دانشگاه هنر و درگیری با حراست

اختلاف بر سر عمارت «قزاقخانه» منجر به حمله گروهی از ماموران شهرداری به دانشگاه هنر و درگیری با نیرو‌های حراست این دانشگاه شد. اختلاف بر سر عمارت «قزاقخانه» منجر به حمله گروهی از ماموران شهرداری تهران به دانشگاه هنر و درگیری با نیرو‌های حراست این دانشگاه شد.
 

خبرگزاری ایلنا روز پنجشنبه (۱۷ تیر) به نقل از گروهی از دانشجویان دانشگاه هنر گزارش کرده که این حمله روز سه‌شنبه (۱۵ تیر) رخ داده است.

 
مخالفات نیرو‌های حراست با درخواست ماموران شهرداری تهران مبنی بر تخلیه قسمتی از «ضلع غربی» این دانشگاه و تخریب درب ورودی آن منجر به بروز درگیری میان آن‌ها شده است.
 
محمد طاهری٬ دبیر انجمن اسلامی دانشگاه هنر تائید کرده میان ماموران شهرداری و نیرو‌های حراست ضد و خورد صورت گرفته که با ورود پلیس این درگیری به پایان می‌رسد.
 
طاهری گفته «قسمت مورد نظر شهرداری در دانشگاه هنر، بیش از یک دهه پیش از ارتش خریداری و به دانشگاه هنر واگذار شده است.»
 
وی با طرح این پرسش که «معلوم نیست چرا شهرداری پس از سال‌ها به سراغ این ساختمان آمده»٬ افزوده شهرداری در زمان تعطیلات قصد داشت «بی‌سر و صدا» این کار را انجام دهد.
 
عمارت«قزاقخانه» واقع در محدوده باغ ملی از مهم‌ترین بافتهای تاریخی و فرهنگی شهر تهران محسوب می‌شود که بخش‌های عمده‌ای از آن در سال ۱۳۸۴ از سوی دانشگاه هنر خریداری شد.
 
شهرداری تهران آن‌طور که در گزارش‌ها آمده خواستار برچیده شدن دیواری در این بنا شده که مسئولان دانشگاه هنر با این درخواست مخالفت کرده‌اند.
 
شهرداری تهران در حال حاضر اختلاف‌های دیگری هم با برخی سازمان‌ها٬ نهاد‌ها و افراد بر سر مالکیت برخی زمین‌ها و ساختمان‌ها دارد که در مواردی منجر به بروز درگیری شده است.
 
بهمن ماهسال ۹۴ انتشار فیلمی از حمله مأموران شهرداری تهران با چماق، میله و قمه به کارواشی در شهرک غرب٬ جنجال‌های زیادی به همراه داشت و منجر به استعفای شهردار منطقه دو تهران شد.
 
ماموران شهرداری اسفند ماه سال گذشته نیز بار‌ها با گروهی از دست‌فروشان تهران درگیر شده بودند که این درگیری‌ها بازتاب‌های گسترده‌ای در جامعه ایران داشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم