کری خوانی در حد تیم ملی برانکو قبل از جلسه آشتی کنان با کی روش!

برانکو ایوانکویچ و طاهری به فدراسیون فوتبال رفتند تا رودررو با تاج و کی روش صحبت کنند.
 

خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی تاج ، رئیس فدراسیون فوتبال بدون اینکه نیازی به حضور و از خود گذشتگی علی دایی یا امثال حسین هدایتی باشد ، وسط یک روز نیمه تعطیل و در ماه مبارک رمضان ، کارلوس کی روش و برانکو را همزمان به دفتر کارش دعوت کرد تا با کمترین هزینه ممکن ، این دو را آشتی دهد. مهدی تاج که در این یک ماهه هر روز جلسات متعدد این چنینی داشته ، چندی قبل در جمع سردبیران ورزشی هم با شوخی و خنده گفته بود این بهترین شکل مهمانی دادن برای ما اصفهانی هاست!

 
او از صبح با کارلوس کی روش حرف زده و سرمربی اش را قانع کرده تداوم این دعوا به سود هیچ کس نیست. از سوی دیگر هم چند بار به باشگاه پرسپولیس برای رفتار سرمربی اش هشدار داده و حالا از مدیر این تیم خواسته برانکو را از دو کوچه آن طرف تر به فدراسیون فوتبال بیاورد و سعی کند این دو حرف های شان را رودررو بزنند. برانکو قبل از این دعواها شایعاتی شنیده درباره اینکه کی روش می خواهد به تیم او لطمه بزند و اینکه فکر می کند کی روش او را تهدیدی برای صندلی اش می بیند و همین شایعات را باعث حمله اش به کی روش می دانند. در سوی مقابل هم کی روش تقریبا باور دارد این حملات از سوی برانکو به او را اطرافیانش در یک مرکز پزشکی طراحی کرده اند. او می گویند این ها رفیق برانکو نیستند و می خواهند خرابش کنند.
 
هرچه هست قرار شده این دو با هم رودررو حرف بزنند. کی روش که کلا در این نشست ها ابتدا خیلی آتشین شروع می کند ، درباره شرایطی که برانکو برایش ایجاد کرده ، تعبیر خاصی دارد که قابل انتشار نیست اما می گوید او مثل کسی است که با سنگ زده ، و حالا که من از درد فریاد می کشم ، دستش را قایم کرده و می گوید من خیلی جنتلمن هستم. برانکو هم البته خیلی ریلکس ، این روزها با تاکتیک من خیلی جنتلمن هستم و جواب نمی دهم ، بیشتر کی روش را عصبی کرده است. نشست این دو البته چون زبان اصلی و احتمالا انگلیسی پیش می رود ، این حسن را دارد که دیگر نیاز به مترجم نداشته باشد.
 
برانکو که تیم ملی کشورش با پرتغال همگروه شده است ، قبل از حضور در این جلسه با کری به دیدار کی روش رفته و گفته ما تیم ملی اسپانیا را بردیم ، پرتغال را هم که راحت می بریم. کی روش هم که می گوید از نتایج پرتغال این دوره عصبی است ، در نشست با برانکو باید خیلی حواسش باشد مثل این روزهای شاگردش کریس رونالدو عصبی نشود و کارش نتیجه عکس ندهد چون شکاف بین او با برانکو ، شکاف بین هواداران پرسپولیس و تیم ملی است.
 
اتفاقی که هیچ برنده ای ندارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است