خودکشی یک آمریکایی در صحن دادگاه

 یک قاچاقچی آمریکایی زمانی که دادگاهی در تایوان رای محکومیت وی به زندان را صادر کرد، خود را مقابل چشمان قاضی و دیگران از پای درآورد.
 

به گزارش جام جم آنلاین، «تایرل مارتین مارهانکا» 41 ساله متهم شده بود که مقادیری بذر تولید ماده مخدر ماری جوانا به تایوان قاچاق کرده است تا آن را کشت کند.

 
آنطور که بررسی ها نشان می دهد قاضی دادگاه تایوانی اعلام کرد که او به چهار سال زندان محکوم می شود و زمانی که رای قرائت شد، مرد آمریکایی خود را با یک وسیله تیز و برنده کشت.
 روزنامه «تایپه تایمز» می نویسد که این مرد به گفته برخی با قیچی خود را از پای در آورده اما شواهدی هست که نشان می دهد از دو وسیله میله ای تیز استفاده کرده است.
 
زمانی که حکم دادگاه برای متهم که در جایگاه خود نشسته بود قرائت می شد، او به ناگهان این میله ها را به داخل گردن خود فرو کرده است.
 
گزارش می افزاید: میله های تیز باعث خونریزی بسیار شدید از ناحیه گردن شد و تلاش ها برای نجات وی نیز به دلیل شدت جراحات وارده به نتیجه نرسید.
 
مرد آمریکایی در سال گذشته میلادی وقتی که پلیس تایوان توانست از خانه اجاره ای او مقادیری مواد مخدر از جمله بذرهای مخدر و تریاک کشف کند، دستگیر شد.
 روزنامه تایوانی که امروز جمعه این خبر را منتشر کرده است، می نویسد به او پس از صدور حکم اعلام شد که می تواند درخواست تجدید نظر بدهد اما وی گفت که دیگر قادر به ادامه زندگی نیست.
 
پس از این حادثه «مارهانکا» آمریکایی بلافاصله به بیمارستان انتقال یافت، اما خون ریزی شدید تلاش پزشکان را برای نجات وی بی نتیجه گذاشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +198دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +192شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +163سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +149شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +146جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد
  • +137درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود