روسیه از آتش بس ۴۸ ساعته در حلب خبر داد

شهر حلب (عکس از آرشیو)وزارت دفاع روسیه چهارشنبه ۱۵ ژوئن از آتش بس ۴۸ ساعته در شهر حلب در شمال سوریه خبر داده است. این آتش بس قرار است از بامداد روز پنجشنبه آغاز شود.
 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده است: با ابتکار روسیه یک آتش بس ۴۸ ساعته از دقیقه یک بامداد پنجشنبه ۱۶ ژوئن در شهر حلب آغاز می شود. هدف این آتش بس کاهش درگیری‌های نظامی و ایجاد ثبات در وضعیت کنونی در این شهر است.

 
پیشتر طرح ترک مخاصمه و آتش بس سراسری در سوریه در ماه فوریه به اجرا گذاشته شد، اما درگیری بین نیروهای دولتی و مخالفان در حلب ادامه داشته است.
 
در همین زمینه، جان کری، وزیر خارجه آمریکا، روز چهارشنبه، روسیه و بشار اسد را متهم کرد به طور دلخواه آتش بس درسوریه را اجرا می کنند و می کوشند تا مناطقی را در شهر حلب از مخالفان بازپس بگیرند.
 
به گزارش رویترز، جان کری که پس از دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود با خبرنگاران در اسلو حرف می زد، اظهار داشت، نیروهای دولتی حتی برای یک روز، آتش بس در حلب را اجرا نکرده‌اند.
 
وزیر امور خارجه آمریکا گفته است: تا زمانی که تعریف بهتری از ترک مخاصمه ارائه نشود…. ما نخواهیم نشست تا نیروهای بشار اسد به حلب حمله کنند و روسیه از این اقدامات حمایت کند.
 
وی اضافه کرده است: آمریکا اجازه نخواهد داد تا یک طرف درگیری با سو استفاده از، به اصطلاح آتش بس، کل روند را به خدمت خود بگیرد.
 
به گزارش رویترز، طرح آتش بس و ترک مخاصمه که اوایل فوریه به اجرا گذاشته شد عملا از بین رفته و مذاکرات برای انتقال قدرت در سوریه نتیجه‌ای در بر نداشته است. این در حالی است که پیشتر اعلام شده بود اول ماه اوت طرح انتقال سیاسی در  این کشور جنگ‌زده آغاز خواهد شد.
 
این گزارش اضافه کرده است، با توجه به حمایت نظامی روسیه و ایران از بشار اسد، رییس جمهوری سوریه هیچ تمایلی برای سازش با مخالفان نشان نمی دهد.
 
جان کری روز چهارشنبه تاکید کرده است: روسیه می بایست بداند که صبر ما در خصوص این که بشار اسد می بایست پاسخگو شود، نامحدود نیست و در حقیقت بسیار محدود است.
 
به گزارش رویترز، مخالفان حکومت بشار اسد هم اکنون بخشی از شهر حلب را در کنترل خود دارند ولی تنها راه ارتباطی این بخش با خارج، توسط نیروهای دولتی قطع شده است و صدها هزار نفر عملا در محاصره نیروهای دولتی هستند.
 
طبق این گزارش شهر حلب پیش از آغاز جنگ بزرگترین شهر سوریه محسوب می شد و دو میلیون نفر در این شهر زندگی می کردند. ولی اکنون این شهر بین نیروهای دولتی و مخالفان بشار اسد تقسیم شده است. این شهردر طول جنگ داخلی به شدت ویران شده و صحنه درگیری‌های شدیدی بوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم