جنگنده ارتش ایران در باند پایگاه سوم شکاری همدان دچار سانحه شد

ساخت هواپیمای میگ ۲۹ که یک فروند آن امروز در پایگاه سوم شکاری همدان دچار سانحه شد از دوره اتحاد جماهیر شوروی آغاز شد و تاکنون ادامه دارد یک فروند جنگنده میگ ۲۹ متعلق به نیروی هوایی ارتش ایران در پایگاه سوم شکاری در همدان دچار سانحه و از مسیر اصلی خارج شد.
 

روابط عمومی نیروی هوایی ارتش ایران اعلام کرده این هواپیما امروز چهارم خرداد (۲۴مه) دچار نقص فنی و ناچار به فرود اضطراری شد و با "مهارت بسیار بالای خلبان" در باند فرودگاه به زمین نشست.

 
اما خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) می گوید این هوایپما پس از فرود و قرار گرفتن به روی باند اصلی، دچار نقص فنی در یکی از موتورها شد که این وضع موجب انحراف جنگنده از مسیر اصلی باند شد.
 
خبرگزاری ایسنا می گوید دو خلبان جنگنده موفق به پرتاب کردن خود به بیرون جنگنده شدند. گزارش های ضدونقیضی از وضعیت جسمانی یکی از دو خلبان منتشر شده است.
 
احسان قنبری فرماندار شهرستان کبودر آهنگ (از توابع همدان) به خبرگزاری ایسنا گفته است که ماموریت این هواپیما آموزشی بوده است.
 
این دومین سانحه برای هواپیماهای نظامی ایران در کمتر از یک ماه گذشته است. هشتم اردیبهشت هم یک فروند هواپیمای آموزشی ارتش در ۴۰ کیلومتری نائین در استان اصفهان سقوط کرد.
 
ساخت هواپیمای میگ ۲۹ که یک فروند آن امروز در پایگاه سوم شکاری همدان دچار سانحه شد از دوره اتحاد جماهیر شوروی آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
 
نام پایگاه سوم شکاری ایران در همدان پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ شاهرخی بود اما بعد از انقلاب به "حر" و سپس به پایگاه هوایی "نوژه" تغییر نام داد.
 
محمد نوژه، خلبان نیروی هوایی ایران بود که در جریان حمله نیروهای مخالف حکومت به هواپیمایش در کردستان، کشته شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

أین دشمن فرضی توی سریال برره هم خیلی تلفات گرفت
‌سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۱
۷۴
نازک بین - شفیلد، انگلستان

روی دست کارخانه های هواپیما سازی امریکائی مثل مکدونالد و بوئینگ نیامده و نخواهد آمد. هواپیما های اف -5 و اف 4 همینطور اف-14 و آواکس هنوز پس از گذشت 45-50 سال است که در ایران در خط پروازی و آماده عملیاتی میباشند.درحالیکه عمر مفید و ساعت روازی آنها باتمام رسیده. و این خود نمونه ای از برتری کیفیت این محصول است. و در جنگ 8ساله نقش بسیار بزرگی ایفا کرد و باعث شد وزنه به نفع ایران سنگین تر شود.البته با جان فشانی خلبانان شجاع و قیور ایران در جنگ نابرابر.
‌سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
۳۸
Imod.barbekan - منامه، بحرین
به درک واصل شد
‌چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۹
۷۱
senator x - تهران، ایران
تنها محصول شوروی که بدرد ایران میخوره,ودکا هست
‌چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۵
۵۲
oshtoleshang - شتوتگارت، آلمان
[::Imod.barbekan - منامه، بحرین::]. تو بشین و پاچه خواری همون عرب ها رو بکن. انشالله نوبت به ... شدن امثال تو که از مرگ هم وطنش خوشحال میشه هم خواهد رسید.
‌چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو