هواپیمای مصری در دریای مدیترانه سقوط کرده است

۱۵ فرانسوی، یک بریتانیایی، یک کانادایی و ۳۹ مصری از مسافران هوایپمای ایرباس ۳۲۰ بودند که بامداد روز پنجشنبه در مدیترانه سقوط کردگزارش‌های تازه حاکی از آن است که هواپیمای خط هوایی مصر که در مسیر خود از پاریس به قاهره ناپدید شده بود، در جنوب یونان و در نزدیکی جزیره کارپاتوس، در حالی که وارد حریم هوایی مصر شده بود، در دریا سقوط کرده است.
 

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه یونانی نوشت که این هواپیما ساعت سه و نیم صبح و در حالی که وارد حریم هوایی مصر شده بود، از رادارهای هوایی یونان ناپدید و در ۲۴۰ کیلومتری جزیره کارپاتوس در دریا سرنگون شده است.

 
علی‌رغم اظهار نظر منبع یونانی در مورد سقوط هواپیما، هنوز گزارشی از پیدا شدن لاشه هواپیما ارائه نشده است.
 
رویترز می‌نویسد که یک منبع آگاه مصری نیز خبر سقوط را تایید کرده است.
 
هم مصر و هم یونان نیروهای هوایی و دریایی خود را برای انجام عملیات نجات به دریای مدیترانه فرستاده‌اند.
 
این هواپیما ۵۶ مسافر و ۱۰ خدمه داشته که ۲۶ تن از مسافران ملیت‌های فرانسوی، بریتانیایی و کانادایی داشته و مابقی مصری بوده‌اند.

پرواز خطوط هوایی ایجبت‌ایر به احتمال زیاد در دریای مدیترانه سقوط کردهخط هوایی مصر پیشتر اعلام کرده بود که ارتش این کشور پیغام اضطراری خلبان این پرواز را یافته است. با این حال ارتش می‌گوید که چنین گفته‌ای صحت ندارد.
وزرای امور خارجه مصر و فرانسه پس از انتشار خبر سقوط هواپیما به یکدیگر تسلیت گفته‌اند. 
 
 
به گفته کارشناسان، دلایل گوناگونی می‌تواند در سقوط این هواپیما دخیل باشد و مانوئل والاس، وزیر کشور فرانسه، گفته است که هیچ احتمالی را نباید نادیده گرفت.
 
خبرگزاری فرانسه می‌نویسد از آن‌جا که هم مصر و هم فرانسه در ماه‌های اخیر از اهداف اصلی حملات تروریستی بودند، احتمال تروریستی بودن این سقوط نیز قوی است.
 
خبرگزاری فرانسه در مورد سقوط هواپیمای مصری از قول متخصصان می‌گوید که احتمال وقوع تقص فنی در این پرواز کم است و احتمال تروریستی بودن این سقوط بیشتر، با این حال هنوز هیچ گروهی مسئولیت این سقوط احتمالی را برعهده نگرفته است.
 
هواپیمای خطوط ایجبپت‌ایر از نوع ایرباس ۳۲۰ بوده است، مدلی که از پرفروش‌‌ترین و امن‌ترین هواپیماهای مسافربری به شمار می‌رود.
 
نهم آبان‌ماه سال گذشته، گروه حکومت اسلامی یک هواپیمای روسی را با ۲۲۴ سرنشین در صحرای سینا مورد هدف قرار داد و سرنگون کرد.
 
این هواپیمای روسی از شرم‌الشیخ در مصر به سمت مسکو می‌رفت. این اتفاق چند هفته پس از شروع حملات هوایی روسیه در خاک سوریه روی داد. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
مهرداد2538 - تهران، ایران
این ایرباس 320 هم شده مثل توپولف 154 و بوئینگ 737. آمار سقوطش داره میره بالا.
‌پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۹
۷۱
senator x - تهران، ایران
من عامل ناامنی در هر زمینه را در دنیا,آمریکا را میدانم.چون خودمن درسال57 قربانی احمقانه ترین تصمیم گیری رئیس جمهوری کارتر شدم و بعداز آن عملکرد احمقانه تراز او,جرج بوش,که خاورمیانه را بنابودی کشید
‌پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
۴۵
farbod_usa - آمریکا، ایالات متحده امریکا
چرا در خبر هاى أولیه در سایت هاى دیگر خبرى انگلیسى زبان نوشته بودند علاوه بر ملیتهاى ذکر شده در این خبر یک عربستانى ، یک عراقى و یک سودانى و یک بریتانیایى در هواپیما بودند که اینها همش ملیتهاى افراد داعشى هست. همه اینها رو در این خبر حذف کردید؟!
جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +125حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو