نماینده آبادان در مجلس محدودیت‌ها علیه محمد خاتمی را 'خنده‌دار' خواند

نماینده آبادان گفته "خنده دار است" که تلویزیون تصویر نخست وزیر اسرائیل را پخش می کند اما از پخش تصویر رئیس جمهور اسبق ایران "ابا دارد" حسین دهدشتی نماینده مردم آبادان در نطقی در صحن علنی مجلس از محدودیت های رسانه ای وضع شده علیه محمد خاتمی، رئیس‌جمهور اسبق ایران، انتقاد کرد.
 

آقای دهدشتی در نطق امروز ۲۸ اردیبهشت (۱۷ مه) گفت: "خنده دار نیست اگر من الان بگویم سید محمد خاتمی، فردا خبرنگار جرات نکند اسم ایشان را بیاورد و بنویسد دهدشتی گفت رئیس دولت اصلاحات؟"

 
نماینده آبادان افزود "خنده دار است" که تلویزیون رسمی کشور تصویر نخست وزیر اسرائیل را پخش می‌کند اما از پخش تصویر محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران "ابا دارد".
 
در حالی که حسن روحانی، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام کرده این شورا مصوبه ای درباره ممنوع التصویری آقای خاتمی ندارد، غلامحسین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضائیه گفته آقای روحانی "یا براثر غفلت حرفی زده یا خواسته‌است شوخی کند".
 
آقای محسنی اژه ای گفته "ممنوع التصویری رئیس جمهور اسبق" به استناد یک مصوبه قدیمی شورای عالی امنیت ملی بوده که در آن، اختیار تعیین برخی محدودیت های رسانه ای به دبیرخانه این شورا داده شده است. وی در عین حال افزوده که این ممنوعیت، "دستور قضایی هم داشته است".
 
آقای دهدشتی با اشاره به چنین اظهارنظرهایی در مورد ممنوع التصویری محمد خاتمی، از کسانی انتقاد کرده که به تعبیر او "روزی می‌گویند مصوبه شورای امنیت ملی است و روز دیگر از دستور دادستانی سخن می‌گویند".
 
نماینده آبادان در مجلس با ذکر اینکه "من که نماینده مردم هستم نمی‌دانم این حکم از کجا صادر شده و قانونی هست یا نه" پرسیده: "[اینکه] فردی که مورد اعتماد و وثوق و مردم است را زیر بار شدید‌ترین حملات صداوسیما و تریبون‌های رسمی و غیر رسمی ممنوع التصویر و ممنوع البیان کرده و اجازه دفاع از خود هم به او ندهیم اخلاقی است؟"
 
نماینده آبادان افزوده است: "طبق اصل سی و هفتم قانون اساسی اصل‏ بر برائت‏ است‏ و هیچکس‏ از نظر قانون‏ مجرم‏ شناخته‏ نمی‌‏شود، مگر این‏ که‏ جرم‏ او در دادگاه‏ صالح‏ اثبات‏ شود. قانون اساسی که نباید فقط زینت‌المجلس ما باشد."
 
او از فشارهای وارده به حسن روحانی رئیس جمهور فعلی هم انتقاد کرده و این رفتار را "اخلاقی" ندانسته که "عده‌ای به خاطر انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دستاوردهای دولت جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرند".
 
آقای دهدشتی گفته است: "به قدری فضا را مسموم کرده‌اند که ما انتقاد منطقی و سازنده هم از دولت نمی‌توانیم انجام دهیم. چرا که یا ابزاری برای فشار به دولت و بهره برداری جناحی می‌شود یا در هیاهوی تخریب‌های ناجوانمردانه‌شان گم می‌شود."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
حاج حمید الله - وین، اتریش
جناب اقای حسین دهدشتی نماینده منتخب شده ولایت وقیح . ما ملت از تو و خاتمی و کل نظام اسلامیتون بیزاریم. و خواهان نابودی همه شما خود فروختگان الخصوص نماینده امام زمانتون وخود امام زمانتون وهمچنین محدودیت کامل اون دین اسلام ضد بشریتون هستیم.ما ملت دیگه فریب شما روباهان مکار را با حرفهای خنده دار اصلاحاتتون را نمیخوریم. اگه عقرب اصلاح شد و نیش نزد. اونموقع رژیم فاشیستی شما هم اصلاح میشه
‌سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
۷۱
senator x - تهران، ایران

این آقای نماینده آبادان هنوز متوجه نشده که,دادستانی,رئیس قوه قضائیه,رئیس صداوسیما و چند سمت دیگر کلیدی خلاصه شده در رهبری؟و تمام مهره ها سگ اوهستند که با اشاره اش شروع به پارس کردند و پاچه گرفتند,میکنند
‌سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
۴۵
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
این هم خوبه.بیشتر نماینده ها که جرات همین رو هم ندارن بگن. کم کم باید انتقادها زیاد بشه تا یه سری چیزا کمی بهتر بشه.آزادی بیان کمترین چیزیه که یک نماینده درستکار باید دنبالش باشه.گرچه نماینده درستکار آیا داریم؟؟؟
‌سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو