سرتیپ باقرزاده: برخی دانشگاه‌ها به تهدید تبدیل شده‌اند

سرتیپ محمد باقرزاده، از فرماندهان نظامی ایران، می‌گوید برخی از دانشگاه‌ها به "تهدیدی" برای نظام جمهوری اسلامی و جامعه ایران تبدیل شده‌اند.
 

آقای باقرزاده گفته است: "فلسفه وجودی دانشگاه تلاش برای تقویت حاکمیت دینی است، اما برخی از دانشگاه‌ها با برخی از انحرافات به تهدیدهایی برای جامعه اسلامی تبدیل شده زیرا تاکنون به رسالت انقلابی خود عمل نکرده‌اند."

 
او گفته است مشکل دانشگاه‌های ایران "نبود آموزه‌های حوزوی" است.
 
جناح محافظه‌کار جمهوری اسلامی خواهان کنترل فعالیت‌های دانشجویی است. آنها همچنین نسبت به تدریس "علوم انسانی غربی" بدبین هستند.
 
از جمله آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران معتقد است "مبناى علوم انسانى غربى، مبناى غیرالهى است... با مبانى دینى سازگار نیست. علوم انسانى آن‌وقتى صحیح و مفید و تربیت‌کننده‌ صحیح انسان خواهد بود و به فرد و جامعه نفع خواهد رساند که براساس تفکر الهى و جهان‌بینى الهى باشد. این امروز در دانشهاى علوم انسانى در وضع کنونى وجود ندارد."
 
محمد باقرزاده که فرمانده کمیته جست‌و‌جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح است، امروز با ستایش از کشته شدگان جنگ ایران و عراق گفته است: "برخی با وجود این ستاره‌ها از دشمن فریب خورده و در امور خود راه‌های دیگری را دنبال می‌کنند."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان

قیافه یک سرتیپ فرمانده نظام را ببینید !! قیافه به همه چیز میخوره جز سرتیپ فرمانده. به هرچی خلافکار و داعشی و معتاد و قداره بدست ذکی گفته.
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵
۶۶
عموعقلی - پاریس، فرانسه

آقا به چه زبانی بگیم شمارو نمیخواهیم تا بفهمید خجالت هم خوب چیزیه
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴
۵۴
کریم خان زند - مونترال، کانادا
حیف اون درجه که به‌‌‌ تو دادن. درجه سربازی هم برای تو زیاده. داعش
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴
۵۸
حاج حمید الله - وین، اتریش
مکرو مکرالله والله خیرالماکرین
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸
۵۸
حاج حمید الله - وین، اتریش
اگر هزاران سال دانشمندان بر روی ماشین زمان تحقیق کنند، نخواهند توانست بشر را به اندازه اسلام به عقب برانند.
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
۱۰۹
DenaOslo - اسلو ، نروژ
این مرد داره جفنگ میگه . وارد شده سپاه در هر شکلش در سیاست و اقتصاد فقط به دنبال زنده کردن دوران احمدینژاد هستند که غارت کنند .
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱
۵۵
Pezhman - وین، اتریش
جناب عین الله( باقرزاده). چرا در دنیای مدرن از جمله انگلستان ,آلمان ,فرانسه , سوییس , کانادا , هند, ژاپن, آمریکا , استرالیا و اتریش دانشگاهها تهدیدی برای حکومتشان نیستند؟
‌پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند