گروگان‌گیری مسلحانه به اسم «پلیس نامحسوس»

رئیس پلیس بندرعباس از دستگیری راهزنان مسلح خبر داد که در قالب گشت پلیس نامحسوس فعالیت می کردند.
 

به گزارش ایرنا، سرهنگ علیرضا مشایخ روز یکشنبه در یک نشست خبری با تشریح این پرونده اظهار کرد: سه نفر با لباس شخصی و مسلح به یک قبضه اسلحه کلاشینکف با استفاده از تابلوی ایست، خودروها را نیمه شب در یکی از جاده های برون شهری بندرعباس متوقف کرده و در پوشش پلیس نامحسوس از آنان مدارک خودرو و هویتی می خواستند.

 
وی ادامه داد: در آخرین اقدام ،اعضای این گروه راهزن بامداد یکشنبه یک دستگاه خودروی تویوتای دوکابین را متوقف کرده و در حال بردن دو سرنشین آن به همراه خودرو بودند که در طول مسیر، افراد با سارقان مسلح درگیر شدند که در جریان این درگیری یکی از سارقان در تیراندازی توسط همدست خود کشته شد.
 
به گفته این مقام انتظامی به دنبال این درگیری ،سارق مسلح دوم توسط سرنشینان خودرو و با همکاری اهالی یکی از روستاهای منطقه و عوامل بسیج دستگیر شد.
 
سرهنگ مشایخ اضافه کرد: سارق سوم نیز که با یک دستگاه خودرو زانتیا ،همدستان خود را همراهی (اسکورت )می کرد از محل حادثه گریخت.
 
فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس ادامه داد: نیروهای پلیس نیز در کمترین زمان ممکن به محل حادثه رسیده و سارق دستگیر شده را تحویل گرفته و به سرکلانتری بندرعباس منتقل کردند.
 
وی سارق مسلح دستگیر شده را ‘ه-ز’ اهل حاجی آباد و ساکن محله دوهزار بندرعباس معرفی کرد که در سال ۸۹به دلیل چندین فقره سرقت مسلحانه دستگیر و به ۱۵سال زندان محکوم شده بود.
 
به گفته سرهنگ مشایخ این سارق ۲۷ساله در شهریور ۹۴ از زندان مرخصی گرفته که پس از اتمام مرخصی از بازگشت به ندامتگاه خودداری کرده و در اصل زندانی فراری بوده است.
 
فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس اضافه کرد: فرد دستگیر شده از شب گذشته تاکنون و در بازجویی های مقدماتی به چهار فقره سرقت بعد از خروج از زندان تاکنون اعتراف کرده است.
 
سرهنگ مشایخ خاطرنشان کرد: غیر از فردی که در توسط مردم و سرنشینان خودرو دستگیر شده ،برادر یکی از متهمان نیز که در صحنه حضور نداشته اما با آنان همکاری داشته توسط پلیس در منزل دستگیر شده است.
 
فرمانده انتظامی بندرعباس اضافه کرد: در پرونده جداگانه ای یک قاتل فراری ۲۴ساله نیز که مرداد سال گذشته در محله سیدکامل بندرعباس فردی را با ضربات چاقو از پای درآورده بود ،شنبه شب توسط عوامل پلیس دستگیر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

وقتی‌ یک سری " احمق " چنین طرحی را در تهران به اجرا میگذارند ، نتیجه ‌اش همین میشود .
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
۷۵
نازک بین - شفیلد، انگلستان

اولین بازدهی و حربه دزدان با استفاده از نام پلیس نامحسوس ! تبهکارانی که با استفاده از هر مقرراتی و عنوانی با حربه ای خاص امنیت جامعه را بهم میزنند.
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
۷۲
senator x - تهران، ایران

طراحان ابله,خوردید؟بیا این هم یکی از هفت هزارنفر از اوباشان شما.هنوز عرقش خشک نشده دست بکار شده.دیرآمده زودمیخواد بره
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴
۴۲
vahid frankfurt 1 - فرانکفورت، آلمان
امنیت نیست تو مملکت دیگه . لاتو لوتا به پییییش
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
۵۲
ایرانِ آینده - لندن، انگلستان
وقتی هر پتیاره ای در آن مملکت با نام لباس شخصی ، پلیس نامحسوس و محسوس به خود اجازه دخالت در امور شخصی دیگران را میدهد امکان سوءاستفاده را برای این گروه های کانگستر که از خود حکومتیان هستند را میدهد و برای شهروندان تشخیص این گروه ها از همدیگر بسیار دشوار است
دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +143فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی