دیدگاه ورلد ساکر درباره دربی استقلال و پرسپولیس/ رکورد ۵۳ ساله یک سرخپوش

دربی تهران از سال ۱۳۴۸ تاکنون یکی از مهمترین مسابقات دنیاست و رکوردهای جالبی هم در آن دیده می شود از جمله آنکه سرپرست پرسپولیس پنجاه و سومین تجربه نیمکت نشینی در دربی را تجربه می کند.
به گزارش مهر، شهرآورد تهران یا شهرآورد سرخابی نامِ ارائه شده به شهرآورد فوتبال بین دو باشگاه تهرانی پرسپولیس و استقلال است. این بازی در تیر ۱۳۸۷ توسط مجله وردساکر به عنوان مهمترین شهرآورد در آسیا و بیست‌ و دومین شهرآورد بزرگ در جهان اعلام شد.
 
نشریه ورلد ساکر در گزارشی در شماره دسامبر ۲۰۱۵ خود، این شهرآورد را در میان ۵۰ رقابت برتر فوتبال دنیا شناسانده و آن را با هماوردی‌های شناخته‌شده ملی و باشگاهی فوتبال دنیا در یک گروه جای داده است.
 
تاریخ رقابت دربی سرخابی به رقابت دو باشگاه شاهین تهران و تاج باز می‌گردد. هسته اول هواداران با باشگاه شاهین شکل گرفت و سپس باشگاه تاج هم هواداران خود را یافت. در آن شهرآورد شاهین سفیدپوش و تاج آبی پوش بود. بعدها با انحلال باشگاه شاهین و جابجایی دسته جمعی بازیکنان آن به پرسپولیس، بازی‌های تاج و شاهین حساسیت خود را از دست داد و شهرآورد تاج – پرسپولیس و پس از انقلاب اسلامی استقلال – پیروزی جایگزین آن شد.
 
دو تیم استقلال و پرسپولیس تاکنون هشتاد و یک بار با یکدیگر روبرو شده‌اند که حاصل آن ۲۴ برد برای استقلال، ٢٠ برد برای پرسپولیس و ۳۷ تساوی بوده‌ است. که البته از این بین سه بازی به حکم فدراسیون سه بر صفر به سود استقلال به پایان رسیده است .اولین بازی دو تیم در ۱۶ فروردین سال ۱۳۴۷ بوده‌ است که با نتیجه مساوی بدون گل خاتمه یافت و امسال ۴۸ ساله هم شد.
 
علی پروین و منصور پورحیدری برای پرسپولیس و استقلال بیشترین مربی دربی بوده اند تا جایی که پروین ۲۵ بازی و منصور پورحیدری ۱۸ بار روی نیمکت دربی یا شهرآورد نشسته اند.
 
پرویزمظلومی در دربی ۸۲ هشتمین تجربه سرمربیگری را با استقلال به دست خواهد آورد اما محمود خوردبین روی نیمکت دربی با پرسپولیس به عدد ۵۳ خواهد رسید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
❤❤❤اییییی جوووونممم پرسپولیس ❤ پرچم سرخ بالاست ❤❤ پرسپولیس سرور کیسه و کیسه کشها ❤❤❤
‌پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
😈 بی فندک و فغانی.بی زرگر و تبانی..بی تاج اصفهانی.با مهدی و مکانی فقط واسه هانی اونم به عشق هادی میریممممم واسه قهرمانی ❤❤
‌پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
۴۴
shiihan - تهران، ایران
همینجا یه آمار بگیریم ببینیم کی‌ سروره . پرسپولیس +++++. استقلال ----------
‌پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است