صادق لاریجانی: با برجام‌ دو و سه می‌خواهند ماهیت نظام را تغییر دهند‬

 
صادق لاریجانی رئیس قوه قضاییه، با انتقاد از گفته‌های وزیر امور خارجه ایالات متحده درباره آزمایش‌های موشکی ایران اظهار داشت که آمریکایی‌ها نمی‌توانند «با برجام‌های دو، سه و چهار ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند».
 
به گزارش خبرگزاری ایسنا، صادق لاریجانی روز دوشنبه، ۲۳ فروردین، گفت: «اگر آمریکایی‌ها گمان می‌کنند که می‌توانند با برجام‌های دو، سه و چهار ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند سخت در اشتباه هستند».
 
وی اضافه کرد: «مقام معظم رهبری به خوبی و با قاطعیت بحث برجام‌های دو و سه را کاملاً طرد کردند و استقلال کشورمان را نشان دادند».
 
حسن روحانی، رییس‌ جمهوری ایران، در پیام نوروزی خود، انتخابات هفتم اسفند را سرآغاز «برجام دو» خوانده و گفته بود که «این برجام قبل از اقتصاد از اخلاق آغاز می‌شود».
 
ساعاتی پس از این سخنان، آیت‌الله  خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در سخنرانی خود در مشهد بدون ذکر نام، از مطرح شدن «برجام‌های دو و سه» و افرادی که به گفته او برای حل مشکلات کشور به مذاکره با آمریکا امید بسته‌اند به شدت انتقاد کرد.
 
پس از آن نیز تعدادی از نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی از جمله امامان جمعه از مطرح شدن «برجام‌های دو و سه» انتقاد کردند.
 
در همین حال محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، روز سه‌شنبه، ۱۷ فروردین ، الگو دانستن توافق اتمی وین برای حل سایر مشکلات را «نشانه کوتاهی فکر و نوعی خود-تحقیری» دانسته و مطرح‌کنندگان «سریال برجام‌ها» را متهم کرده بود که «ناخواسته‌‌‌ همان مسیر ضدانقلاب را در پیش گرفته‌اند».
 
در مقابل مصطفی تاج‌زاده، معاون سیاسی وزرات کشور در دوران ریاست‌جمهوری محمد خاتمی، در نامه‌ای سرگشاده از زندان، از این رویکرد آیت‌الله خامنه‌ای و نزدیکانش انتقاد کرده و نوشته است که انتظار می‌رود رهبر جمهوری اسلامی «جانب اکثریت ملت را بگیرد».
 
رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود از گفته‌های وزیر امور خارجه آمریکا «ابراز تاسف» کرد و پاسخ وزیر خارجه ایران به او را «سخنان استیضاح‌گونه» خواند.
 
صادق لاریجانی «حمایت از محرومان و مستضعفان» را از «اولویت‌های اصولی سیاست خارجی» جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد که «سیاست خارجی کشور نمی تواند از این اصول عبور کند».
 
وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد که مقامات آمریکا «زبان حق را نمی‌شنوند و باید با زبان قدرت با آنان سخن گفت» و مذاکره با آنان نیز «باید به پشتوانه اقتدار و قدرت باشد».
 
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنجشنبه، ۱۹ فروردین، پس از دیدار با وزرای امور خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با اشاره به نگرانی کشورهای عرب منطقه و آمریکا از آزمایش‌های موشکی ایران گفته بود که واشینگتن و متحدانش آماده همکاری با تهران برای حل مسالمت‌آمیز مناقشات جاری از جمله این موضوع هستند.
 
این سخنان واکنش شدید مقامات جمهوری اسلامی را به دنبال داشت و علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، جان کری را «گزافه‌گو»، «وقیح»، «بی‌حیا» و «فریب‌کار» خوانده است.
 
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، هم از وزیر امور خارجه آمریکا خواسته است که اتهامات «بی‌اساس و نخ‌نما» علیه جمهوری اسلامی مطرح نکند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
karaji - کرج ، ایران
هر کاری نکنند سبیل تو یکی‌ رو باید بزنند !
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۷
razmandeh - استکهلم، سوئد
هر چی را میشه تو ایران تغییر داد جز ریشه سرطانی شما برادران لاریجانی را !!!!
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۱
۱۰۸
DenaOslo - اسلو ، نروژ
نه آقای لاهیجانی برجام یک و دو و سه آغاز راه دربدر کردن شما بی لیاقت های حاکم بر مردم ایران هست و خواهد شد که هیچ کار مردم پسندی شما نمیکنید جز چاپلوسی رهبر از خودتان بی سواد تر و نابود کردن پول و سرمایه مردم در ایران .
‌سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۹
۶۴
mina minavand - هانور، آلمان
حالا همچین میگه که انگار جمهوری اسلامی ماهیت داره.
‌سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۶
۴۹
امام زمان جدید - سیدنی، استرالیا
چند کلمه هم از مادر عروس ...
‌سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو