دفاع روحانی از تداوم مذاکره و پاسخ به رهبر و فرمانده سپاه: "فرصت برجام دائمی نیست"

بیستم فروردین در ایران روز ملی فناوری هسته‌ای نام گرفته است.صدای آمریکا : حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه ۱۹ فروردین در مراسم "رونمایی از ۱۲ دستاورد هسته‌ای" به حملات روزهای اخیر علیه دولت بخصوص از سوی رهبر جمهوری اسلامی ایران و فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاسخ داد و از تداوم مذاکره و گفت‌وگو دفاع کرد.
 
او با اشاره به سخنان رهبر جمهوری اسلامی گفت که قرار نیست "همه مسائل صرفا با مذاکره حل شود" اما این طور هم نیست که نشود با مذاکره "هیچ یک از مسائل مهم" را به نتیجه رساند.
 
حسن روحانی همچنین در پاسخ به فرمانده سپاه ایران که گفته بود، توافق هسته‌ای هرگز سند افتخار نبوده، برجام را فرصت و افتخار نامید و هشدار داد که این فرصت دائمی نخواهد بود.
 
آقای روحانی با تاکید بر این که "آقای روحانی با تاکید بر این که "درشت گویی و حرف های بی‌‎پایه زدن هنر نیست" گفت: "ما باید از ارتباط صحیح و درست با همه جهان به ویژه همسایگان استفاده و بهره برداری کنیم و بهره بدهیم نه اینکه ترس و رعب را افشانده و ترس و رعب درو کنیم."
 
پس از دو سخنرانی تند و صریح آیت‌الله خامنه‌ای علیه مخالفان برنامه‌های موشکی و مدافعان تکرار توافقاتی مشابه برجام، طیف‌هایی از اصولگرایان و فرماندهان نظامی حملات تندی به دولت روحانی کرده بودند.
 
رئیس جمهوری ایران همچنین با انتقاد از "افراط و تفریط" عنوان کرد که "فرصتی که برجام برای ما به وجود آورده دائمی و ابدی نیست [...] اگر خدای ناکرده عده معدودی موفق شوند و نگذارند ما به خوبی از این فرصت استفاده کنیم این فرصت باز نمی گردد."
 
او با پذیرش این بخش از سخنان رهبر جمهوری اسلامیکه "روزگار، روزگار همه چیز است" این تبصره را مطرح کرد که "اما در عین حال برای هیچ کشوری تهدید نیستیم و علیه هیچ کشوری برنامه‌ریزی نکرده و نمی‌کنیم و امنیت منطقه و همسایگان را امنیت خود می دانیم."
 
حسن روحانی در توضیح رویه دولت و تفسیرش از اعتدال گفت: "معنای اعتدال آن است که رویکرد ما نسبت به جهان و کشورهای دیگر رویکرد متوازن و میانه باشد؛ ما نمی‌توانیم صد درصد به دیگری اعتماد کنیم و نمی‌توانیم صد درصد هم نسبت به یکی بدبین باشیم."
 
محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز ‎۱۷ فروردین گفته بود که توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی "هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد" و برجام دیگری هم در راه نیست.
 
پیش از آن، آیت الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران روز ۱۱ فروردین از این گفته که دنیای فردا دنیای مذاکره است نه موشک انتقاد کرد و گفت که این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد که ناآگاهی است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۹
Taha Fgh - بوشهر، ایران

روباه بنفش یک سال بیشتر فرصت نداری...
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
۴۱
karaji - کرج ، ایران

فرمانده سپاه و اصولا نظامی جماعت حتما بایستی ایز این حرفها بزنند چون با بحران و جنگ زنده هستند مثلا در زمان صلح بایستی سیب زمینی‌ قاچاق کنند که توش نسبت به سلاح و هواپیمای جنگی پول کمتری به جیب میزنند از طرف دیگه خامنه‌ای هم با بحران زنده هست چرا که تو مملکت آرام فتوا بایستی برای .... یا رابطه زن و مرد همسایه بالائی که بر اثر زلزله‌ روی هم می‌افتند "حکم چیست " باشد که بیشتر جوک هست برای ملت تا فتوای رهبر , پس جنگ جنگ تا پیروزی !!!
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷
۵۰
david_02003 - هاسلت، بلژیک

[::karaji - کرج ، ایران::] دوست عزیز ، زمانیکه من در ایران بودم ، در باره این رژیم و خیانت هاشون با هر کس صحبت کردم ، از خانواده خودم گرفته تا دوستان صمیمی و همکاران و دیگران ، همه به من میگفتند که ، زبان سرخ سر سبز را به باد میده ، و تنها نصیحتی که به من کردند این بود که ، از ایران برو ، یعنی نه فکر ایران باش نه فکر ایرانی ، منظور من این است که تا ما ملت ایران با این طرز تفکر هستیم و باشیم ، پشت گوش خود را ببینیم که این آشغالها از ایران دست بردارند .خود کرده را تدبیر نیست .خلایق هر چه لایق .
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
۵۳
Big_Bang - درتموند، آلمان
آرمانها و پایه اساس جمهوری اسلامی نزاع با دیگریست. اینگونه قدرت و نظام پایدار خواهد بود. حلا شماها میخواهید با دنیا تعامل داشته باشید یعنی‌ صلح و پیشرفت. خب زیر پرچم صلح و پیشرفت ادامها یعنی‌ ملت هم فهمیده و باشعور میشوند و دیگر نظام جمهوری اسلامی از پایه و اساس تغییر خواهد کرد و دیگر جیبها با نام خدا و پیغمبر پر نخواهد شد. به نظر من ملت ایران ۲ راه دارند، یا اینکه همه در جهت برکناری حکومت همکاری کنند و یا ۱۰۰ در صد طرفدار حکومت بشند و دنیا را بترکونند و بشند مثل کره شمالی. این وسط قرار داشتند فقط وقت تلف کردن است و ملت را بیش از این خائن بار میاورد. که این بدترین چیز است که الان هست.
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
۴۴
feredi_phy - مشهد، ایران
[::Taha Fgh - بوشهر، ایران::]. لفظ شغال بهتر بود تا روباه
جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم